mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Az önce Beylikdüzündeki şantiyemizde satış ofisinde tek başıma otururken yaşlı bi adam hemen ofisin ilerisinde bayıldı tipinnden belliydi açlıktan bayıldığı hemen gittim içeri getirdim su verdim yemek çağırdım adama inanılmazdı adam arabayla 30 dk lık mesafeden bu sıcakta yürüyodu istanbulda hiç kimsesi yok yollarda gezip iş arıyo cebinde 1tl si bile yok belkide ben onu farketmesem sıcaktan ölebilebilirdi. adamın bakışlarını allah razı olsun deyişleri gözümden gitmiyo halimize şükredelim küçük şeylerden dolayı mutsuz olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hayata bakış acım değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bir topic okudum hayatım değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yazık gerçekten hadi o an yardım eder birşey yaparsın da bir sonraki gün yine aynı şeyleri yaşayacağını bilince insan yine üzülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ilk 2 mesaj umarım ergen beyinlerinizle dalga geçmiyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yazık gercekten bu tip insanlar surekli artıyor ve malesef bunlarla ilgili sivil toplum kuruluslarının sayısı yetersiz aynı durumun benzeri benim de basıma gelmisti gecen sene eskisehir de evsizin biri soguktan donmus ben o haberi 50 C sıcaklıkta calısan kombili ogrenci evinde pc basında boxerla okudum netten o an icim cız etti gelseydi de benim kapımı calsaydı diye dedigin gibi kucuk seylerle mutlu olmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mevlanan sözü vardı ya nasıldı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben çevresinde duygusuz kalpsiz olarak bilenen insan yemin ederim ağlıycaktım. Yani duygularımı anlatmam imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bunu açan şunu da açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya farklı şeyler neden konuyu dağıtıyosun rep uğruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Llama said: mevlanan sözü vardı ya nasıldı o ne insanlar gordum ustunde elbise yok ne elbiseler gordum icinde insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mangal said: ilk 2 mesaj umarım ergen beyinlerinizle dalga geçmiyosunuzdur. benim adım mesaj değil. böjeek. böcek olan böjek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 böyle ibretlik olaylarla karşılaşmak lazım zaman zaman. kıymet hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Insanoglu kadar nankor varlik yoktur. Adam acliktan sefaletten ceker orda, sen kalkar internetim hizli degil, dersler/is cok agir vsvs sizlanirsin. Bir arkadas var, adamlar super zengin aileden, adam lan boyum cok kisa, ne bahtsiz adamim ben diye devamli soyleniyor. Kizlarin biri gidio biri gelio elemana, basketci mi olmak istiyorsun olm derdin ne diye girisecem bigun elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bazen hepimiz yapıyoruz benzer hataları şanslıymışım ki bugün o adamla karşılaştım resmen 5 yıl olgunlaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o adamında yürümeye mecali var. yürümeye mecali olmayan insalarda var. o adamında allaha şükretmesi gerek. böyle hayat mı geçer lan. Tamam şükür falan filanda aman amca iş arıyo benim işim var ohh ne güzel diyipte kıç devirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya tabikide oda eminim şükretmiştir ben ona yardım edince ben orda olmayabilirdim adam yolda da bayılabilirdi arabada çarpabilirdi düşünü şimdi o adamın bu gece kalıcak yeri bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 otur ağla satma o zaman şantiyendeki binaları böyle adamlara kalıcak yer yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 banada dersaneye giderken bi yaşlı kadın,yavrum param yok yolda kaldım minübüse binicem yardım edermisin fln demişti,tatlı tatlıda konuşuyodu neyse verdim işte yol parasını,o an kendimi tabi mutlu hisstiim yaşlı bi teyzeye yardım etimm fln diye ertesi gün aynı teyze aynı numara.yüzünede vurmadım geçtim gittim.. sen tabi doğru olanı yapmışın ama insanların duygularını sömürüp böle işlerde yapanlarda var.gerçi o kadının bile haklı bi nedeni olabilir onu yapması için ki ben öle düşünmüştüm aklımın ucundan geçmemişti çünkü tatlı yaşlı konuşması düzgün bi teyzeydi..halada öle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya ne saçmalıyosun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sana dedi bourbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 haklısın tabi bourbon bu şekilde geçinen insanlar tabikide var malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sen bu yazıyı 8 kişiye FW:::: yap o zaman bir dileğin kabul olabilir. şaka bir yana böyle bir olay yaşayıp da etkilenmen güzel de,sana biraz daha vizyonunu genişletmeni öneririm.Bu adama gelene kadar dünyada ne açlık,sefalet var.Zaten ben acımasızım harikayım diye gezen biriysen bu güne kadar,o senin hıyarlığınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada yapılan iyilik bence söylenince bi kıymeti kalmıyo. postum dalga amaçlı değildi. eleştiri amaçlıydı. yaptıysan bir iyilik sana kalsın. gelip burda afişe etmen pek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Böjeek said: mangal said: ilk 2 mesaj umarım ergen beyinlerinizle dalga geçmiyosunuzdur. benim adım mesaj değil. böjeek. böcek olan böjekyok bana hep börek gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar