Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah a Şükredin

mangal

Öne çıkan mesajlar

Az önce Beylikdüzündeki şantiyemizde satış ofisinde tek başıma otururken yaşlı bi adam hemen ofisin ilerisinde bayıldı tipinnden belliydi açlıktan bayıldığı hemen gittim içeri getirdim su verdim yemek çağırdım adama inanılmazdı adam arabayla 30 dk lık mesafeden bu sıcakta yürüyodu istanbulda hiç kimsesi yok yollarda gezip iş arıyo cebinde 1tl si bile yok belkide ben onu farketmesem sıcaktan ölebilebilirdi.

adamın bakışlarını allah razı olsun deyişleri gözümden gitmiyo

halimize şükredelim küçük şeylerden dolayı mutsuz olmayın
Sosyal ağlarda paylaş

yazık gercekten
bu tip insanlar surekli artıyor ve malesef bunlarla ilgili sivil toplum kuruluslarının sayısı yetersiz

aynı durumun benzeri benim de basıma gelmisti gecen sene eskisehir de evsizin biri soguktan donmus ben o haberi 50 C sıcaklıkta calısan kombili ogrenci evinde pc basında boxerla okudum netten o an icim cız etti gelseydi de benim kapımı calsaydı diye

dedigin gibi kucuk seylerle mutlu olmak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Insanoglu kadar nankor varlik yoktur. Adam acliktan sefaletten ceker orda, sen kalkar internetim hizli degil, dersler/is cok agir vsvs sizlanirsin.

Bir arkadas var, adamlar super zengin aileden, adam lan boyum cok kisa, ne bahtsiz adamim ben diye devamli soyleniyor. Kizlarin biri gidio biri gelio elemana, basketci mi olmak istiyorsun olm derdin ne diye girisecem bigun elemana.
Sosyal ağlarda paylaş

banada dersaneye giderken bi yaşlı kadın,yavrum param yok yolda kaldım minübüse binicem yardım edermisin fln demişti,tatlı tatlıda konuşuyodu neyse verdim işte yol parasını,o an kendimi tabi mutlu hisstiim yaşlı bi teyzeye yardım etimm fln diye ertesi gün aynı teyze aynı numara.yüzünede vurmadım geçtim gittim..

sen tabi doğru olanı yapmışın ama insanların duygularını sömürüp böle işlerde yapanlarda var.gerçi o kadının bile haklı bi nedeni olabilir onu yapması için ki ben öle düşünmüştüm aklımın ucundan geçmemişti çünkü tatlı yaşlı konuşması düzgün bi teyzeydi..halada öle düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sen bu yazıyı 8 kişiye FW:::: yap o zaman bir dileğin kabul olabilir.

şaka bir yana böyle bir olay yaşayıp da etkilenmen güzel de,sana biraz daha vizyonunu genişletmeni öneririm.Bu adama gelene kadar dünyada ne açlık,sefalet var.Zaten ben acımasızım harikayım diye gezen biriysen bu güne kadar,o senin hıyarlığınmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...