SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 An itibariyle iyi bi deprem oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya çok yakındı ya da şiddeti iyiydi, sallama değil de alttan vurma şeklindeydi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sen gemliktemi oturuosun napıosun. yoksa tatilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 7.4 YETMEDŞİ Mİ! Biri şu resmi koyabilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 lan o diil de, çok sakin karşıladım ha, aha deprem oluyo dedim, forumda gezinmeye devam ettim garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o kadar şiddetli değildi. bi an hafif salladı anında durdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yoo gayet de iyi vurdu, bu şekilde bi deprem uzun sürse enkazına gelirim dayı sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ha bu arada çıkarmazdım enkazdan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 derinlik: 5.0 km Şiddet: 3.6 Merkez: GEMLIK (BURSA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şiddete göre iyi salladı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 olm pek hayra alamet değil bu son günlerde olan depremler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vayy "hayır" "alamet" falan, imana mı geldin lan iki depren olunca pipi hahaha olm o değil de bigün bi deprem olacak, ve bi daha login olamayacağız bu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada sen niye çalışmıyosun lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bunlar hep kıyamet alametidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bursadan da hissedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ölüyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Reksa said: bu arada sen niye çalışmıyosun lan ? dedim ki babama, baba dedim, bu yaz çalışmıcam, itiraz istemiyorum ağzınıburnunukıraRIMLANSENİN!! demeye kalmadı yarın dükkana gel dedi bana öss gününün akşamı yarın öbürgün balo var bugün ondan izinliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mulgear6 said: bursadan da hissedilmiş YALAN! Bursa cami dolu bir kentimiz. Orda deprem olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o fayın ucunun gemlikte bittiğini görünce, sanki popomun çatalına dayanmış gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 SodomVsGomore said: mulgear6 said: bursadan da hissedilmiş YALAN! Bursa cami dolu bir kentimiz. Orda deprem olamaz! o değil de ben Bursadan hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben de bursada hissetmedim. <3 god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 İman doluysa içiniz ondandır. İçki bütün kötülüklerin pandikçisidir bunu unutmayalım kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 7.4 yetmedimi deyip yikilan askeri ussun resimlerini gozumuze sokanlar, yikilan onlarca minareyi popolarina soksunlar bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mudanya'da da hafif bir keşkül hissiyatı yaratmış sanırım fakat bendeniz kaya üzerinde ikamet ettiğimden en ufak hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar