corso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 koss KTX 4 kulaklık aldım günlük sokak kullanımı için. nası bilirsiniz, fikri olan? Frequency Response: 40-20,000 Hz Impedance: 32 ohms Weight: 2.0 oz. Sensitivity: 95 dB SPL/1mW Distortion: <0.3% Cord: Straight, Dual Entry, 4ft Plug: 3.5 mm [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 de ben bu konuda müziksel bir bağıntı göremedim??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 evet o. ses kalitesi süper diil ama parasına göre iyi (21$) katlanabilir olması ve üzerinde volume ayarı olması sokak kullanımı için uygun. open cushion olması da dışardaki sesleri duyabilmek açısından iyi. memnunum yani, idare eder bi kulaklık. verdiğim paraya değdi en azından. sağol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 monitör kulaklıklar varmış birisi link atabilirmi bu monitör kulaklıklardan bi tanesine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar