MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 (Bu yazıyı dün akşam yazdım. scanner çalıştırmaya çalıştım olmadı bugün yayınlıyom) Ya valla rahatlamak istiyorum açılmak istiyorum annatıcam. Açtığım konuları search ederseniz bir kaç gündür bir telaş içersinde olduğumu görürsünüz. Bu bir kaç günlük geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Ama gerçekten bu bir kaç gün hayatımın dönüm noktasıydı oyüzden. Heyecanıma verin. Neyse bugün sabah kalktım. Giydim üstümü başımı gittim işe. Akşam ortalama bir moralle eve döndüm. İşte kıyamet alametileri bundan sonra başlıyor. Bir tanıdığın sünnet düğününe gittik. Babam gidiyordu. yanlız bırakmıyım diye bende yanında gittim. İşte olaylar zinciri.. Düğüne girdik. yanımda 10 milyon para var. Sigara krizine girmişim. Etrafta bir tane bakkal yok. Otelin cafesine gittim. Diyalog şöyle.. -Merhba winston varmı -Winston yok. -Peki camel varmı (1 milyon daha paraya kıyıpp camel alayım dedim) - Sadece malboro ve parliment var -O zaman bana bi malboro kırmızı. (Paketi uzatır, bende 3.300 uzatırım) -Beyfendi 7 milyon yanlız -Ne 7 milyonmu?(Neyse dedim krizdeyim şimdi , aldım 3.300 ü 10 verdim) - Sağolun beyfendi. İyi akşamlar (Ben aval aval baktım. Galiba bunlar 3 milyonu bahşiş edinmeye alışmışlar) - 7 değilmiydi dedim. Kız çok acaip bakarak ve çekinerek 3 milyonu uzattı. SOnra birlikte koptular kızlar. Neyse burda sinirim bozuldu ama önemli olan bu değil. 200 kişinin davetli olduğu düğünde bülent sertaç çıktı. Bende votkalı meyve sularını diktim kafam güzel oldu(halen güsel) bari eşlik ediyim dedim. Halaya girdim yanımdaki 2 hatun hayatında hiçmi halay çekmedin dedi. rezil oldum oturdum. Hele ondan sonrası. Öyle bir şey olduki anlatamam bile. Hayatımda bu kadar rezil olmamıştım. Hatta o kadar rezil oldumki cebimdeki bitmiş eski winston paketini yırttım. Kalemi çıkardım. Sanki not alıyormuş gibi bişiler düşünüyomuş gibi yaptım. Sanki herkes bana bakıo gibi( ki gerçekten bakıodu galiba) ben not alır gibi yaptım. Bari cidden bişiler yazıyım dedim bakın neler yazdım.. İşte scannerı çalıştıramadım çalıştırsamda görseniz.. Düğüne girdiğimde çocuklarla bir muhabbet yaşamıştım o aklıma geldi onu yazdım ilk önce.. Muhabbetinde aslı şöyle ; Çocuğun tekine sordum senin pipini kestilermi diye. O sorduğum çocuğun yanındada sünnet olmuş çocuk var. Neyse o muhabbet de şöyle. Orda çok koptum Ben: Senin pipini kestilermi? Çocuk: Kesmediler Sünnetli olan: Hayır kestiler seninkini Çocuk: Kesmediler Sünnetli olan: Kestiler ya Çocuk: Dağ başını duman almış durmaz akar... (bunu soyleye soyleye ortamdan uzaklaştı) Çocuklarda 5-6 yaşlarında.. Neyse kağıtta yazanlra geçiim Kağıtta yazanlar : Senin pipini kestilermi, kestiler, kesmediler, dağbaşını duman almış durmaz akar. Bülent Sertaç. Halay çektik gaza geldik. Çok değişik işyeri. Anlatmak istemiyorum. Öyle bir rezil oldumki. Bombalamak istiyorum burayı herkes bana bakıo galiba. hımm.. şimdi konuşuoya bak buraya bakarak galiba. Ama ben görmüyom. Bende not alıyım aklıma. Ama çok rezil durum. Hala bitmedi iğrenç bir durum. OHH bitti. Halen bitmemiş susmadı herif yaa.. Off ölüyom ya. YETER. Bitsin .mına koyiim. (bu arada kağıtta yazı yazcak yer bitti. Ben düşünme moduna girdim sonrada kurtuldum) Ohh valla bu kadar rezil olmamıştım..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 arada olur böle rezil günler. mesela o salak kızlardan biri tek başına olsaydı sana gülemezdi, hatta sen para üstünü isteyince kıpkırmızı olurdu. Yada sen oraya 3 kişi gitseydin de onlar öle 2 kişi olsaydı yine aynı durum olurdu. Nedense böle bi durum var, 2-3 salak yanyana geldi mi adam sanıyolar kendilerini çevreden üstün görüyolar falan.. uyuz olurum öle tiplere. Halay için de aynısı geçerli tabi. Evet bi insan halay çekmeyi bilmeyebilir.. halay hayati bi ihtiyaç mıdır ki rezil olasın? Malesef tek işi düğünlerde halay çekmek olmayan insanlar da var diycektin orda abi hata sende. Böle durumlarda cevabı yapıştırınca acayip rahatlarsın karşı taraf yerin dibine girer. eğer cevap vermezsen de günlerce böle kalır aklında ulan keşke şunu şunu deseydim diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Muahaha rezil gün değil. Günün insanı seçildim demen gerekirdi. Senden başka insan yokmuş etrafında...[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet GeeM çok guzel yazmıs katılıyorum. Sankı halay cekmeyı herkes bılmek zorunda bılmeyen rezıl oluyor. Yapıstırsaydın lafı "Ne karısıyon lan sanane" gıbılerınden.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 maksat orda eğlenmek halay çekmek puan verilecek bi aktivite değil.. juri karşısına prof halay gurubu olarak çıkılmıyo. kıl oldum o lafı eden kendini bilmezlere ya lol, harbi sinirlendim yalnız. çok ilginç haha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Off bide orda kibar durcan die bişi diemosun. Akraba var o var bu var. Sokakta olsa hatun falan dinlemem çakarım ağzının ortasına :P[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 o kadar deil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Abartmaya luzum yok fakat çok pis laf oturtabılırsın orda ama o kafayla cumle kurmakta zor tabi eheh.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Zaten smiley koydumda. Asıl oda sinirimi bozmadı akşamki rezillik çok kötüydü. Düşünsenize 200 kişi sizin rezilliğinizi gördü. Tlevizyonda osurmak gibi bişi..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Rezillikten kastın Halay çekemeyişinse sie et ddiyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 poahaha koptum okuyunca :) Penguen de mi Leman da mi ne boyle panik olan bir adam vardi ya.. Hep kiz arkadasi ile bir yere gider, sonra bir sekilde rezil oldum ben galiba falan diye krize girer, adam komalik falan olur :) Ona benzemis senin olay da. Olur bazen diyip takmamak lazim :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ediz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ehuehhea ediz harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar