neverhood Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 arkadaşlar ben europe-chimaera serverında master commando - teras kasi masterım şu aralar biraz çulsuz kaldım da en yüksek parayı veren missionlar nelerdir acaba, bufflı tek başıma alabileceğim bir şey olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 quenker shnarnaff veya rancor gorevlerinden birini alabilirsin[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 voritor tracker lar bır at st ile 16k verır kungamı jantamı ne var onlarda 25k verıyo gorev bası bayaa da kolaydır. ıkısıde dantooine de alabılırsın.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Dantooine'de improved job market bir kentten aldigin mokk ve janta görevleri bu oyundaki en süratli para görevleridir. Her biri yaklasık 32k credits kazandırır. Dathomirdeki Rancor görevleri daha fazla para verir ancak onların tamamlanmaları daha uzun zaman alır. Deri ve kemik harvest edip, şanslı loot olasılıgını düsünürsen uzun vadede sanırım iki yöntem de kafa kafaya gelecektir. Unutmadan - her ikisi için de solo gruba ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 at-st varsa solo grup falan gerekmez[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Janta ve mokk missionlar normalde 26k dır.Slice edersen 40k olurlar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Dantooine'de improved job market bir kentten aldigin mokk ve janta görevleri bu oyundaki en süratli para görevleridir. Her biri yaklasık 32k credits kazandırır. eger improved job markettan mokk ya da janta gorevi ni solo grupla alirsan 32k dir, slice terminals ile 45 k ya kadar yolu var. Oyunun en hizli para kazandiran missionidir. gunde 1.5 milyon credits farmliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gündeyi bırak 1-2 saate o parayi toplarsin sadece lair e dalıp etrafından ki jantalari hic gormezden gelerek.mokk larda bu sisten yemiyo cunku kd ve dizzy vuruyorlar.[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kastettigim 1.5-2 yi farmlayip birakiyordum. sabahtan aksama da mokk kesilmez. 4 saat falan suruyordu. inanilmaz can sikici bir istir ama, haberiniz olsun. [Bu mesaj Namessar tarafından 07 Haziran 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar