alante Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Eski veteranlara oyunu bir denemelerini tavsiye ederim. Oyun eski tarzını yakalamış. Savaşa hazırlanmak için Doktor bulup buff yaptırmak gerekiyor. Aynı pre-cu gibi buff yapan tipler var. Bu bufflar 1,5 saat sürüyor. Sonra entertainere gidip belli stat, armor vb. özellik artıran buff yaptırıyorsunuz. Ondan sonra doğru nightsister kesmeye. Bunun yanında heroic zindanlar var. Exar kun, tusken king gibi Burdan set topluyorsunuz. Seti giyince jedi bayağı sağlam oluyor. Ben alamadım ama giyenlerden biliyorum. Ve en önemli özellik, statları yüksek diye giydiğimiz abuk subuk görünen armorlara elveda. Artık istediğimiz giysiyi 2. bir görünüm için kullanabiliyoruz. Böylece rp yapmaya müsait bir ortam oluşmuş oluyor. Combat ui'yi biraz ayarlayınca wow'a yakın bir düzen sağlanıyor. herkesi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şimdi bi düzelme yapayim armorları heroicten almıyorsun +35x3 armorlari crafterlar yapiyor. heroicten loot(para para para) ve token aliyorsun alinan tokenlerle jewelery aliyorsun bunlarda söyleki cooldown azaltiyo,yeni özellik veriyor,action cost reduction,aşmış damange falan fişman :) ha bazı herociler ile (hoth) armor alabiliyorsun ama RP armoru gibimsi bişi yani :) ayrıca battlefield'leri deneyin zevkli oluyor güzel grupla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Selamlar tekrar; Karakterlerimin ismini yineliyorum; Osskta -Trader Structures Igoki -Jedi Erlis -Trader Domestic Co'oc -Entrainer Ayrıca, Naboo Kereen e 2 km de bir şehir kurduk Türk oyuncularla, 2 sene onceden kalma bir plandı bu şimdi gerçekleşti. Bana yardımlarından ötürü Anron'a tekrar teşekkür ediyorum ve, tüm Türk oyuncular, hepiniz şehire davetlisiniz. Tyrons City Mayor Igoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 valla bayaa bı adam var aslında tabı eskısı gıbı gumbur gumbur deıl ama gusel ben sadness' ıle ahmet arnavisca ile oyunda umut daeween ile haluk hakantr ile chimerada mert var junnegar ile karakter transferi ile oynuyoruz chimerada. gelen arkadaslar olursa mesajlasın muhabbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Hocam bu karakterlerin hepsi Chimaera da mı ? Eğer; Karakter adı Server --- Şeklinde yazarsak daha rahat anlaşılır diye düşünüyorum :) Not: Kişisel olarak konusmadım, genel konuştum yanlış anlaşılma olmasın :) Osskta Tyronian Chimaera ** Igoki Chimaera ** Erlis Tyronian Chimaera ** Co'oc Tyronian Chimaera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 4 sene sonra (geceleri bizim bebişin osurmasını sağlamaya uğraşırken oynarım babında) bende başlayayim dedim. Oglan büyüyünce artık ona veririm charı o oynar :D Eclipse de kimse kalmamış. Chimeradasnız anladığım kadar. ELimdeki resourceleri eritip paraya çevirir çevirmez ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben de trial yüklüyorum şu anda , begenirsem aktive ederim accountu yeniden.. bu trials of obi-wan şart mıdır oyundan keyif almak için , yoksa sadece ek görev falan mı veriyor kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Trials of Obi-Wan sayesinde Mustafar gezegenine gitme hakkı kazanıyorsun, Mustafar da ap ayrı bir dünya :) Yeni itemler, yeni questler filan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 açtım accountu tekrar. chimerada bir karakterim varmıs. girdim aradım sordum ama kimseye ulasamadım. Eisley cantinada da 2 3 afk vardı sadece.. Nerede takılıyor millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Gladmir said: Nick : Gladmir Schroding, Niyazi KalpKiran (nick ime laf yok hayt! ) Genelde niyazi ile oynuyorum :) Chiemara dayız 3 5 kişi bizde. Ciddi bir mesaj olarak algılanmalı mı bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 chimeradaki nikin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şuan aktif olanlar yazarsa cidden server ve isimlerini çok sevinirim şöyle bi 10-20 kişi communityiz zevk alarak oynuyoruz diyorsanız gelecem direk http://www.youtube.com/watch?v=FGhlumAtAGc&feature=fvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 b' ara iyi gibiydi de 3 gündür aşırı laf var. ben şahsen para vermem şu durumdaki bir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar