BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 voik sortiede msin lan ahaha yolla bakiyim telefonunu yengenle urayalim bu sene bi seazon kapanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. goruyorum ve arttiriyorum edit: hareketli gif image tiklayinda bakin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: sortie'de çalışıyorum ben. msnde nikinden belli zaten :P her tarz sorti haberlerini msnde voice'nin nikini okuyarak alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: yazıdaki argolar için özür dilerim öncelikle, karıya gitmek nedir abi? dışarı çıkmamakla alakası yok bunun ki dışarı çıkmamakda ayrı bi vaka zaten. damsız giremediğin yere girmek içinde karı tutmak gerçekten harika bi fikirmiş hanginizin aklına geldiyse tanışmak isterim. cevher sezdim ben. bide cebinde yıne bu kadar para oldugu başka bi zaman bana özel mesaj at. sortie'de çalışıyorum ben. (google dan arat mesela sortie diye) gelin size rezervasyon yapayım orada. hemde ikramlarda da bulunurum. sizde kazanırsınız bende kazanırım. hadi cidden geçtim kendimi ya. başka bi gün taksime gidioken haber verın ben gelıyım sizi götüreyim 3-5 yerebırak onuda sortiye uğradığımda bi güzellik yaparsın , gece alemlere akarız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 senin olayi okuyunca vay be yurdum insani demekten alikoyamadim kendimi kusura kalmada hadi hic yol ortam bilmiosun da hic mi duymadin pavyon raconunu madem bilmezsin niye girersin ee ne demisler zkle zkle zkmeyi ogreniosun hayat tecrubesi olmus iste takma kafani bundan sonra daha akilli olacagina eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 baya sortie'ci varmış arkadaş. bi gün sortie zirvesi yapalım o zaman paticikce ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 allah belanı verecek arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 noldu busted mi oldu noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 olitere said: sizin de başınıza gelebilir YOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Dynun said: Ya şimdi, siz layığınızı bulmuşsunuz zaten. Bildiğin para karşılığı sex için çıkmışsınız yola. Açık ifadesi bu bunun. İyi olmuş. Kendin demişsin, otur sosyalleş, arkadaş çevre edin, kızlarla iletişim falan kurmayı öğren :( Adam 21 yasinda bir Turk. Ya bi kac sene daha bekler, ya da bu isi parasiyla yapar. Turkiye'nin %99 unun seks yasami boyledir. Normali budur zaten Turkiye'de. Ha eminim bu forumun hepsi %1 den olusuyodur ama bu Turkiye gercegini degistirmez. Sansliysa universitede (o da sonuna dogru genelde), degilse normal bir Turk gibi evlenince olur. O yuzden yolunda bir hata yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yolunda bi hata yok da yordamında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yordam is. 1. Yatkınlık, alışkanlık, yeti, meleke. 2. hlk. Kılavuz, yardımcı. 3. esk. Çalım. 4. esk. Çeviklik, çabukluk. yordamın da anlamını tam bilmiyomuşum. tam olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. AHAHAHAHAHA offf ahaha o değilde.. ya akrdeşim hiç mi 70 lerin komedi türk filmlerini izlemediniz? hiç mi cüneyt arkın banu alkan filmi izlemediniz.. tamam adamlar da suçlu fln ama siz de bile biel lades demişsiniz resmen neyse geçmiş olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 200 lira bir şey değil. gs den sonra böyle maceralar başlıyor. çocuklarına anlatacağın güzel bir hikayen olmuş. bide; AHAHHAHHAHAHHAHAHAHADSDHASDASFHASFHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu sbah ekmek almaya giderken aklıma geldi de (evet böyle abuk zamanalrda aklıam gelir bir şeyler) bir an bu konunu eski bir konu olabileceğini ver hortlanmış oalbileceğini düşündüm.. ama mamafih bildiğin güncel konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ferrero said: 200 lira bir şey değil. harbi 200 lira vererek kurtuldularsa sukretsinler, bu islerde 200 lira para degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahaha başlığı okuyunca aklıma kuzenimin dedesi geldi. adamı arıyolar amca 600tl kazandınız diyolar. ama bu parayı almanız için önce bu numaraya 500 kontör yüklemeniz gerek falan diyolar. adam apar topar çıkıyo evden kontör almaya. kimseye bişey demeden. gerisi de malum işte. insanların kafası hiç mi çalışmıyo anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Off epic fail. Hani yaşın 15-16 olsa tamam derim gençlik heyecanı almış başını gitmiş. Kanın başka yerlerde olmasından ötürü beyne gitmemesi mantıklı düşünememe vs ama 21 yaşındaymışsın ee artık koca adam olmuşsun yuh yani. Parayla seks yapmak bir insanın kendisine yapacağı en büyük hakaretlerden biri. Karşında seni arzulamayan, sana duygusal olarak hiçbir şey hissetmeyen, üzerinden 23423423434 kişinin geçtiği biriyle beraber oluyorsun. Eee sonra ? Ayrıca cesaretinden ötürü kutluyorum bu konuyu çok az kişi buraya gelip açardı :P arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. 10/10 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 napae said: ahahaha başlığı okuyunca aklıma kuzenimin dedesi geldi. adamı arıyolar amca 600tl kazandınız diyolar. ama bu parayı almanız için önce bu numaraya 500 kontör yüklemeniz gerek falan diyolar. adam apar topar çıkıyo evden kontör almaya. kimseye bişey demeden. gerisi de malum işte. insanların kafası hiç mi çalışmıyo anlamıyorum ben. cidden amca dedilerse baya ilgincmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha ne imbazor konular var burda lan. boyle ders niteliğinde sticky felan yapılmnalı. pavyonda kredi kartı felan da geçmez, iyi tekme tokat atmamışlar sizi dışarı. sübyan gördüler heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bi de olay sex de değil. pavyonda karıyı elleyemessin bile (burada karı diyorum ama, pavyon tabiri oyledir). 2 duble yerli viski getirirler, adamın pantolonunu sökerler, senet imzalatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tüm patide bu konularda amma tecrübeliymiş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Nessarien said: Off epic fail. Hani yaşın 15-16 olsa tamam derim gençlik heyecanı almış başını gitmiş. Kanın başka yerlerde olmasından ötürü beyne gitmemesi mantıklı düşünememe vs ama 21 yaşındaymışsın ee artık koca adam olmuşsun yuh yani. Parayla seks yapmak bir insanın kendisine yapacağı en büyük hakaretlerden biri. Karşında seni arzulamayan, sana duygusal olarak hiçbir şey hissetmeyen, üzerinden 23423423434 kişinin geçtiği biriyle beraber oluyorsun. Eee sonra ? Ayrıca cesaretinden ötürü kutluyorum bu konuyu çok az kişi buraya gelip açardı :P arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. 10/10 ! yok yok bu numara yenecekse tam 21 yaşında yenir.Birinci ağızdan yiyen tanıyorum. Parayla sekse gelince hoş değil tabi aşkın devamı olan bir eylemin satılması.Ancak uzun süre ilişkin olmadıysa düşünme yap pişman da olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 paralı sex kötü bişey değil. ama bence ilk sex deneyimi için fazla gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bella said: tüm patide bu konularda amma tecrübeliymiş vay be. şşş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar