Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıldım

olitere

Öne çıkan mesajlar

Voys said:

yazıdaki argolar için özür dilerim öncelikle,

karıya gitmek nedir abi? dışarı çıkmamakla alakası yok bunun ki dışarı çıkmamakda ayrı bi vaka zaten. damsız giremediğin yere girmek içinde karı tutmak gerçekten harika bi fikirmiş hanginizin aklına geldiyse tanışmak isterim. cevher sezdim ben.

bide cebinde yıne bu kadar para oldugu başka bi zaman bana özel mesaj at. sortie'de çalışıyorum ben. (google dan arat mesela sortie diye) gelin size rezervasyon yapayım orada. hemde ikramlarda da bulunurum. sizde kazanırsınız bende kazanırım.

hadi cidden geçtim kendimi ya. başka bi gün taksime gidioken haber verın ben gelıyım sizi götüreyim 3-5 yere
bırak onuda sortiye uğradığımda bi güzellik yaparsın , gece alemlere akarız falan
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Ya şimdi, siz layığınızı bulmuşsunuz zaten.
Bildiğin para karşılığı sex için çıkmışsınız yola. Açık ifadesi bu bunun. İyi olmuş.
Kendin demişsin, otur sosyalleş, arkadaş çevre edin, kızlarla iletişim falan kurmayı öğren :(

Adam 21 yasinda bir Turk. Ya bi kac sene daha bekler, ya da bu isi parasiyla yapar. Turkiye'nin %99 unun seks yasami boyledir. Normali budur zaten Turkiye'de. Ha eminim bu forumun hepsi %1 den olusuyodur ama bu Turkiye gercegini degistirmez. Sansliysa universitede (o da sonuna dogru genelde), degilse normal bir Turk gibi evlenince olur.

O yuzden yolunda bir hata yok.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı.

AHAHAHAHAHA offf ahaha

o değilde.. ya akrdeşim hiç mi 70 lerin komedi türk filmlerini izlemediniz? hiç mi cüneyt arkın banu alkan filmi izlemediniz..

tamam adamlar da suçlu fln ama siz de bile biel lades demişsiniz resmen

neyse geçmiş olsun artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ahahaha başlığı okuyunca aklıma kuzenimin dedesi geldi. adamı arıyolar amca 600tl kazandınız diyolar. ama bu parayı almanız için önce bu numaraya 500 kontör yüklemeniz gerek falan diyolar. adam apar topar çıkıyo evden kontör almaya. kimseye bişey demeden. gerisi de malum işte. insanların kafası hiç mi çalışmıyo anlamıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Off epic fail. Hani yaşın 15-16 olsa tamam derim gençlik heyecanı almış başını gitmiş. Kanın başka yerlerde olmasından ötürü beyne gitmemesi mantıklı düşünememe vs ama 21 yaşındaymışsın ee artık koca adam olmuşsun yuh yani.

Parayla seks yapmak bir insanın kendisine yapacağı en büyük hakaretlerden biri. Karşında seni arzulamayan, sana duygusal olarak hiçbir şey hissetmeyen, üzerinden 23423423434 kişinin geçtiği biriyle beraber oluyorsun. Eee sonra ?

Ayrıca cesaretinden ötürü kutluyorum bu konuyu çok az kişi buraya gelip açardı :P

arcane said:

Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı.

10/10 !
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

ahahaha başlığı okuyunca aklıma kuzenimin dedesi geldi. adamı arıyolar amca 600tl kazandınız diyolar. ama bu parayı almanız için önce bu numaraya 500 kontör yüklemeniz gerek falan diyolar. adam apar topar çıkıyo evden kontör almaya. kimseye bişey demeden. gerisi de malum işte. insanların kafası hiç mi çalışmıyo anlamıyorum ben.

cidden amca dedilerse baya ilgincmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:

Off epic fail. Hani yaşın 15-16 olsa tamam derim gençlik heyecanı almış başını gitmiş. Kanın başka yerlerde olmasından ötürü beyne gitmemesi mantıklı düşünememe vs ama 21 yaşındaymışsın ee artık koca adam olmuşsun yuh yani.

Parayla seks yapmak bir insanın kendisine yapacağı en büyük hakaretlerden biri. Karşında seni arzulamayan, sana duygusal olarak hiçbir şey hissetmeyen, üzerinden 23423423434 kişinin geçtiği biriyle beraber oluyorsun. Eee sonra ?

Ayrıca cesaretinden ötürü kutluyorum bu konuyu çok az kişi buraya gelip açardı :P

arcane said:

10/10 !

yok yok bu numara yenecekse tam 21 yaşında yenir.Birinci ağızdan yiyen tanıyorum.

Parayla sekse gelince hoş değil tabi aşkın devamı olan bir eylemin satılması.Ancak uzun süre ilişkin olmadıysa düşünme yap pişman da olma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...