mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 konuyu nereye açacagımı kestiremedim bende buraya açayım dedim sim city bileniniz vardır PC oyunu eskiden XP kullanırken oyun nu oynaya biliyordum şimdi vista kullanıyorum fakat oyun çalışmıyor aynı oyunu arkadaşım PC sine kurdum XP onun kide ve onda çalıştı googleye sordum gerçektende vista bir problem var oyunu çalıştırmıyor nasıl onuyu vistada çalıştıra bilirim vardım edin UO ya başlamak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 compatibility mode? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 reyou said: compatibility mode? özür daha önce açıldımı bilmiyordum ... benim hatam aratmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bosver simcity i gazinoya gidelim senle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mawiman said: reyou said: compatibility mode? özür daha önce açıldımı bilmiyordum ... benim hatam aratmadım...ya türkçeye çevirirsek (zaten nden ingilizce cvp verilmiş anlamak da mümkün değil ya neyse..) uyumluluk modunu denedinmi diyor. simcitynin kısayoluna sağ tuşla tıkla, özellikler de, uyumluluk sekmesine tıkla, bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini seç ve ordan win xp yi seçerek tmm oldu bitti de oyuna girmeyi dene. bakalım ne olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar