Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asansör..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birşeyi çok merak ediyorum asansörde niye konuşulmaz..Binen herkes inicegi katı bekliyor..ve eminim ben herkez birbirini düşünüyor o sırada..Hissediyorum yani ama dialog yok çok ilginç kagıt asıcam asansöre lütfen konusun diye.. :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
en fazla 25 saniye sürecek bir yolculukta hiç tanımadığın birine söyleyebileceklerin nedir ki? Ne konuşmayı bekliosun yani?
insanlar birbirini düşünür ama şöyle: "öff şu lavuk inse de aynada saçımızı başımızı rahatça düzeltsek"
binersin ve en fazla şunları dersin : "iyi günler" hatta bazen sadece kafanı hafifçe öne çeneni yana vererekten eğerek selam verirsin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben de hastalık gibi bi şey var eğer asansörde tanımdığım biri varsa 5 10 saniye içinde gülmeye başlıyorum ama sırıtma diil direk kahkaha, doğal olarakta içinde bulunanlar hafif tırsıp meraklanıyolar naapıyo lan bu salak diye. işte böyle ilginç bir özelliğim var.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
ahaha o bende de var.ama arklarla bindikmi bi de yabancı biri oldumu gulmeye baslıyorum.sinirsel herhalde :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
lol. tanımadık birisi ile binersen genelde tanımadığın için konuşulmaz doğal olarak.. (eğer fırlama değilsen)
ama az-çok tanıyosan simâ olarak fln. 2 fix muhabbet döndürüverirsin..

-Merhaba?
-Merhaba..
-Nasıl gidiyor iş-güç?
-İyi.. nolsun işte.. senin?
-Aynen valla uğraşıyoruz..
-Allah kolaylık versin..
...

Zaten bu sırada gelmiş olursun ineceğin yada çıkacağın yere. =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün..
Mesaj tarihi:
bide asansörde sevişme vardır...
*!konuyla ne ilgisi olduğunu kendisi bile anlayamaz*[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
said:
ShekiLChoCuq, 06 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
lol. tanımadık birisi ile binersen genelde tanımadığın için konuşulmaz doğal olarak.. (eğer fırlama değilsen)
ama az-çok tanıyosan simâ olarak fln. 2 fix muhabbet döndürüverirsin..

-Merhaba?
-Merhaba..
-Nasıl gidiyor iş-güç?
-İyi.. nolsun işte.. senin?
-Aynen valla uğraşıyoruz..
-Allah kolaylık versin..
...

Zaten bu sırada gelmiş olursun ineceğin yada çıkacağın yere. =]

Aynı şekil. Tabi arada sırada okul nasıl gidiyor lafları da dönüyor. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
  • Yeni Oluştur...