Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Birşeyi çok merak ediyorum asansörde niye konuşulmaz..Binen herkes inicegi katı bekliyor..ve eminim ben herkez birbirini düşünüyor o sırada..Hissediyorum yani ama dialog yok çok ilginç kagıt asıcam asansöre lütfen konusun diye.. :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben konuşurum lap lup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 en fazla 25 saniye sürecek bir yolculukta hiç tanımadığın birine söyleyebileceklerin nedir ki? Ne konuşmayı bekliosun yani? insanlar birbirini düşünür ama şöyle: "öff şu lavuk inse de aynada saçımızı başımızı rahatça düzeltsek" binersin ve en fazla şunları dersin : "iyi günler" hatta bazen sadece kafanı hafifçe öne çeneni yana vererekten eğerek selam verirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben de hastalık gibi bi şey var eğer asansörde tanımdığım biri varsa 5 10 saniye içinde gülmeye başlıyorum ama sırıtma diil direk kahkaha, doğal olarakta içinde bulunanlar hafif tırsıp meraklanıyolar naapıyo lan bu salak diye. işte böyle ilginç bir özelliğim var.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahaha o bende de var.ama arklarla bindikmi bi de yabancı biri oldumu gulmeye baslıyorum.sinirsel herhalde :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nedense asansöre karşı cinsten biriyle bindiğimde hep kötü şeyler geçiyo aklımdan. televizyon çok zararlı bi şey[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kötü bişi deil o doğanın dengesi sağlıklı bi yaşam için gerekli bişi sana yannış öretmişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 lol. tanımadık birisi ile binersen genelde tanımadığın için konuşulmaz doğal olarak.. (eğer fırlama değilsen) ama az-çok tanıyosan simâ olarak fln. 2 fix muhabbet döndürüverirsin.. -Merhaba? -Merhaba.. -Nasıl gidiyor iş-güç? -İyi.. nolsun işte.. senin? -Aynen valla uğraşıyoruz.. -Allah kolaylık versin.. ... Zaten bu sırada gelmiş olursun ineceğin yada çıkacağın yere. =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bide asansörde sevişme vardır... *!konuyla ne ilgisi olduğunu kendisi bile anlayamaz*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tövbe tövbe. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: ShekiLChoCuq, 06 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki: lol. tanımadık birisi ile binersen genelde tanımadığın için konuşulmaz doğal olarak.. (eğer fırlama değilsen) ama az-çok tanıyosan simâ olarak fln. 2 fix muhabbet döndürüverirsin.. -Merhaba? -Merhaba.. -Nasıl gidiyor iş-güç? -İyi.. nolsun işte.. senin? -Aynen valla uğraşıyoruz.. -Allah kolaylık versin.. ... Zaten bu sırada gelmiş olursun ineceğin yada çıkacağın yere. =] Aynı şekil. Tabi arada sırada okul nasıl gidiyor lafları da dönüyor. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar