Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir çeviriye


Ardeth

Öne çıkan mesajlar

rastladım yukardaki oyun linklerinden birine tıklayınca

Orcinal
said:
In the year 2012 World War III broke out. Weapons of mass destruction used made the population of the Earth decrease ten times. However, the civilisation survived and technological and biotechnological progress bore fruit in the shape of many useful and some deadly devices.

In the year 2019 one of the local fractions used a new nano-virus to eliminate their rivals. In assumptions it was designed to obliterate one group of people with particular genotype and as always everything looked perfect. In assumptions.

Within 24 hours the population of the Earth was decreased to less than 100 million. The majority of those attacked by the virus died quickly, others died in pain and others... were changed by nano-bots into mindless, bloodthirsty beasts with only one aim - killing. No one had suspected that the worst parasite of humankind would become their saviour.

Vampires, addicted to human blood, united their cunning minds and in the first and the last common effort suppressed the army of microscopic murderers.

Special zones, later called cities, were created as a result of the vampires' actions, and enabled people to live fearlessly and peacefully. Beyond the protective barrier were vast wastelands, places where only madmen wandered, seeking forgotten knowledge, knowledge which would one day let us retake the Earth.

But who said you're not a madman? You can't be fully compos mentis to drink blood every day for breakfast, dinner and supper...

Become one of them, become a beast fighting for power and survival in a city no one has ever seen before. In the City.


Çeviri

said:
2012 yılında III. Dünya Savaşı çıktı. Yeryüzü nüfusunu toptan yıkıma uğratmada kullanılan silahlar 10 kat daha da arttı. Fakat , medeniyetler ve hayatta kadı ve teknolojik ve biyoteknolojik gelişmeler bazı ölümcül ve birçok kullanışlı şekillerde aletlere ürünleri oluşturdular.

2019 yılında yerel bölümlerin biri ; rakiplerini elemek için yeni nano-virüs kullandılar. Aslında bu belli bir genotipe sahip ve her zaman her şeyi harika görünen bir grup insanı yok etmek için dizayn edilmişti. 24 saat içinde yeryüzü nüfusunun 100 milyondan daha az olacağı varsayılmıştı. Bu virüs ataklarının çoğunluğu çabuk öldürüyor, diğerleri ise acı içinde ölüyorlardı. Diğerleri nano-bot’lar ile sadece öldürmek amaçları olan sersemleştiren, kana susamış 4 ayaklı hayvanlara dönüşmektedirler. Hiç kimse insanoğlu için en kötü parazitin kendi kurtarıcıları haline geleceklerinden şüphelenmezdi.

Vampirler – insan kanına bağımlı olan- kurnaz akıllarını ve ilk ve son ortak gayretleri sindiren mikroskobik katil ordularını birleştirmişlerdir. Vampirlerin hareketleri sonucunda daha sonra şehirler olarak adlandırılacak olan insanların korkusuzca ve barış içinde yaşadıkları bölgeleri oluşturulmuşlardır. Koruyucu bariyerlerin ötesinde, sadece amacı olmayan çılgın kişilerin ,unutulmuş bilgiyi ve yeryüzünü geri almak için gereken bilgiyi arayanların olabileceği çok geniş artık madde bölgesi bulunmaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...