Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gkgokhan said: Sitede iğrenç hacı. GG yani !!!1! sen gibi desene, bide burası mekke değil. gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paris hilton ve ailesi vardı o sitemi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hani eleştirilere saygı ? Hani demokrasi ? Hani nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Eleştirsen birşey diyeceğimi mi düşünüyorsun. " Beğenmedim, bence şu şu eksikleri var, daha geliştirilebilirmiş. " dersen işte bu eleştiridir. Gkgokhan Sitede iğrenç hacı. GG yani !!!! Buna eleştiri diyorsan , aynanın karşısına geç yüzüne bak benim için nağmelerini yolluyorum sana. Eğer ki insan görüyorsan, bu yaşlar insanlık için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=c3Qc_H8VE7o harry potterı lotrye eklemek isteyen arkadaşında bundan faydalanabilir. http://www.youtube.com/watch?v=MN3FPtguZnU başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Olur söylerim. Ata Demirerle birlikte sizde eşlik ederseniz forum dahada şenlenecektir. Malum sizin gibi arkadaşlarada ihtiyaç var, sevmek lazım sizin gibileri. Başarı dilekleriniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tabi benim için büyük bir onur olur. lotr ve harry potter sentezi yapmak gibi inciler ortaya çıkaran dehalarla aynı platform içerisinde bulunmak büyük bir onur olacaktır. ince teklifin için şükranlarımı sunuyorum, başarılarınız daim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nessarien said: tabi benim için büyük bir onur olur. lotr ve harry potter sentezi yapmak gibi inciler ortaya çıkaran dehalarla aynı platform içerisinde bulunmak büyük bir onur olacaktır. ince teklifin için şükranlarımı sunuyorum, başarılarınız daim olsun. Anlıyorum. boş konuşmalarınıza teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 IT piyasasında eli düzgün iki iş beklerler adamdan. Sen iş diye bunları çıkarır gösterirsen adamlar güler gibi yapar sonra "adeva kadavra" atar. Bize yaptığın gibi yaparsan dayanamaz "you shall not pass" ı dayar. Siteleri çoktan bitirdik, şimdi sıra kişiliğine geldi bak. Forum bekçiliğinden öte, şuraya gelip avuç içi kadar post'un, reklam ve tartışma temalıysa, o zaman bi düşün acaba neden böyle davranıyor bu forum diye! Hatta uzun süredir şunu öğrendim. Buradan reklam cemaatine ekmek çıkmıyor. Troll çıkıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gkgokhan said: IT piyasasında eli düzgün iki iş beklerler adamdan. Sen iş diye bunları çıkarır gösterirsen adamlar güler gibi yapar sonra "adeva kadavra" atar. Bize yaptığın gibi yaparsan dayanamaz "you shall not pass" ı dayar. Siteleri çoktan bitirdik, şimdi sıra kişiliğine geldi bak. Forum bekçiliğinden öte, şuraya gelip avuç içi kadar post'un, reklam ve tartışma temalıysa, o zaman bi düşün acaba neden böyle davranıyor bu forum diye! Hatta uzun süredir şunu öğrendim. Buradan reklam cemaatine ekmek çıkmıyor. Troll çıkıyor ! Tekrardan Merhaba; Burada yayınlanan her proje süper proje adayı olarak mı sunuluyor kullanıcılara. Ki ben projelerimin tasarımlarından kendi adıma memnunum ve bu konuda site içerisinde p.mlerde aldım tasarımların hoş olduğuna dair. Bana fikir önemli, laf sokarak egonu tatmin ediyor olabilirsin, buna saygı duyarım.Her insan biraz ego için yaşar çünkü. Foruma üye olalı henüz 3 gün oldu, site yetkililerine bu başlıkları açmadan önce ( ki bu başlık bunlar için kullanılıyor. ) sordum. Proje tanıtmamız problem olusturur mu diyerek. 2 yıllık projenin burada niye reklamını yapayım ayrıca. musemania.org icin yada eva.gen.tr icin desen bir nebze haklı olabilirsin. 1 yılın altında projeler onlar. Bu baslıkta proje tanıtmak serbest ve emin ol insanların karakterleri post sayılarına göre belirlenmiyor. Fazla postun olunca adam mı oldugunu zannediyorsun yani ? Lütfen biraz dengeli atıp tut. 100 lerce postum olsaydı bunları reklam olarak degerlendirmeyecekmiydin. Eğer öyle bir zihniyetin varsa zaten, vay haline diyorum. Ben burada siteye dair yorum almak istiyorum. İşi benden daha iyi bilenler, şurayı şöyle burayı böyle yapsan daha iyi olur desinler diye. Ancak sen ve senin gibi arkadaşlar, yaşasın yeni biri geldi, saldıralım. Oleyyyy.. modunda başlıklara girdiği için böyle oluyor. Haklısın adam yerine koyup cevap bile vermemem gerekirdi saçma postlara. Tek hatam o olsa gerek. Görüşmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar