elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Arkadaşlar bu bir shubuo reklamı değildir. Baştan söyleyeyim. Bir mesajla bir zamanlar meksikada ve swat filmi vcd si ve dvd si kazanma şansım olduğunu öğrendim. Hemen başladım ve kazandım. Kazandığım mesaj aynen şöyle, imla hatalarıyla beraber yazıyorum: S.W.A.T filmi VCDsi kazandiniz.Hediyenizi h.ici hergun 10:00???18:00 arasi Mesrutiyet cad.Yildiz apt.No:162/3 Taksim/Tunel adresinden alabilirsiniz. Şahsen mesajdan kıllandım bu olay hakkında siz de bişeyler diyin. Yani kim gidipte tünelde bilmem ne apartmanından hediye verir ki, yani sizce?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 git al hediyeni ya dogru adres o. kim sana öyle mesaj atsın be oglum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bence ara türksele sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bana da tanıdık geldi tünel adresi doğru sanırım pek bi imla hatası yokki h.ici yazmişlar ??? yerinede mesaj otomatik yaratılıyosa bi db hatası gibi bişey olmuş olabilir bi ihtimal bilemiyorm[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Birine söyledin mi kazandığını?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 05 Haziran 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesajın nerden geldiği görünmüyor mu? xxxx gibi bir numaraysa alakasız birinin atması düşük ihtimal.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gitme böbregini çalarlar[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi direkt SHUBUO yazıosa korkmana gerek yok yaw[signature][hline]Benim Şirin ezik sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gidip de dönmemek, dönüp de chainmesajlara konu olup insanların tepkisini çekmek var.. bi vcd için deymez :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 swat zaten bi kere izlenir ötesi yok.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ben o adresi biliorum Böbrekçi mesudun evi :P[signature][hline]..::All Eyez on Me::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 "vcd ile kandırılan genç iç organlarından oldu" başlıklı maillere konu olursun mazallah. millet de "abi bunlar uydurma" der arkandan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 +1 :)[signature][hline]..::All Eyez on Me::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 baba mesajı gönderen shubuo yazıyosa sorun değil zaten ayrıca turkcell'in adresi: Genel Müdürlük: Turkcell Plaza Mesrutiyet Cad. No. 153 80050 Tepebaşı / İstanbul Tel. No : (0212) 313 10 00 yani adres yanlış..163le 153 benzerliğini kullanıp keklemeye çalışıyorlar..yıldız apt. da onu gösteriyo zaten..aman deyim gitme ;) [signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 06 Haziran 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 böbreğinden olma dikkat et.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 böbreğini alırlar mazallah[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Gitmeden önce böbreklerinden tekini evde bırak, n'olur nolmaz. Dünyanın bin türlü hali var.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ulan şimdi merak ettim, toplanıp 50 kişi falan gidelim ehua :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ahah basalım orayı, hepıomıze vcd verın yoksa dagıtırız burayı dıyelım :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hahaha. Süper fikir. Sonra da böbreklerini alırız adamların. Bi saniye, nası ya?[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Haziran 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Gitmeden önce böbreklerinden tekini evde bırak, n'olur nolmaz. Dünyanın bin türlü hali var. ahahah bittim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Çok kolay gıtmeden once alet edevatı yanımıza alıcaz bı bavula doldrucaz. Narkoza falan gerek yok zaten dırek işi bitirim kaçarız. Ama sorun var sımdı Vcdleri paylaşırız Organlarıda mafyaya satsak parasını nası paylaşcaz? Kesin kavga çıkar eheh :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 06 Haziran 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Ama sorun var sımdı Vcdleri paylaşırız Organlarıda mafyaya satsak parasını nası paylaşcaz? Kesin kavga çıkar eheh :-) Çok basit, kavgayı kazanan dövdüklerinin böbreklerini alır.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yaaa abi ne uuraşıonuz ara 4440532 yi ya da 4440530 u sor böyle böyle doğrumu yalanmı die doğruysa git yalansa gitme[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bencede.. Bu kadar büyütülecek birşey yok.. emin değilsen, ara sor turkcell'e. ;)[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar