Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shubuo sinema pakedi şüpheli mesaj...

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu bir shubuo reklamı değildir. Baştan söyleyeyim. Bir mesajla bir zamanlar meksikada ve swat filmi vcd si ve dvd si kazanma şansım olduğunu öğrendim. Hemen başladım ve kazandım. Kazandığım mesaj aynen şöyle, imla hatalarıyla beraber yazıyorum:

S.W.A.T filmi VCDsi kazandiniz.Hediyenizi h.ici hergun 10:00???18:00 arasi Mesrutiyet cad.Yildiz apt.No:162/3 Taksim/Tunel adresinden alabilirsiniz.

Şahsen mesajdan kıllandım bu olay hakkında siz de bişeyler diyin. Yani kim gidipte tünelde bilmem ne apartmanından hediye verir ki, yani sizce?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sosyal ağlarda paylaş

baba mesajı gönderen shubuo yazıyosa sorun değil zaten ayrıca turkcell'in adresi:

Genel Müdürlük:
Turkcell Plaza Mesrutiyet Cad. No. 153 80050
Tepebaşı / İstanbul
Tel. No : (0212) 313 10 00

yani adres yanlış..163le 153 benzerliğini kullanıp keklemeye çalışıyorlar..yıldız apt. da onu gösteriyo zaten..aman deyim gitme ;)
[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 06 Haziran 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kolay gıtmeden once alet edevatı yanımıza alıcaz bı bavula doldrucaz. Narkoza falan gerek yok zaten dırek işi bitirim kaçarız.
Ama sorun var sımdı Vcdleri paylaşırız Organlarıda mafyaya satsak parasını nası paylaşcaz?
Kesin kavga çıkar eheh :-)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

yaaa abi ne uuraşıonuz ara 4440532 yi ya da 4440530 u sor böyle böyle doğrumu yalanmı die doğruysa git yalansa gitme[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...