Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Zamanında fahişenin biriyle tanışmıştım. Bir batı şehrinden olan! Ama o kendisine lady derdi, yanındakilerde öle. Eski bir hikâye, bir gün bir konuşmasında; “dün gece” dedi devam etti konuşmasına. “Birisiyle öylesine birlikte oldum. Bedenlerimiz, ruhumuzun kapılarını açtı. Ve biz bir olduk!” Şaşırmadım tek bir şey söyledim. —Hadi ya, kadimlik öyle mi aktarılıyormuş! Dediğim gibi zamanın birinde bir fahişe tanımıştım. Batı şehirlerinden birinde yaşayan! Zamanında bir lady tanımıştım. Bir batı şehrinden olan. Ama o kendisine fahişe derdi, etrafındakiler de öle. “Dün gece” dedi ve devam etti konuşmasına. “Yine sebepsiz yere birisi ile birlikte oldum öylesine. Beden, çürümeye mahkûm bir et parçasıdır. Ruhum ise sonsuza dek saf kalacak tek şey!” Şaşırmadım sadece tek şey söyledim: —Saflığınızın ve masumiyetinizin önünde saygı ile eğiliyorum lady'ım!'' Dediğim gibi zamanın birinde bir lady tanımıştım. Batı şehirlerinden birinde yaşayan! Zamanında bir lady ve bir fahişe tanımıştım ya da fahişe ve lady. Bir batı şehrinden olan. Ama lady olan kendisine fahişe derdi, fahişe olan da lady, etraflarındakilerde onlara uyar aynı şekilde söylerlerdi. Kendisine Lady diyen bir fahişeydi. Fahişe diyen ise bir lady aslında. İşte o zaman anladım, gerçek görünenin baya altında... Dediğim gibi zamanın birinde bir lady ve bir fahişe tanımıştım ya da fahişe ve lady. Batı şehirlerinden birinde yaşayan! Zamanında birini tanımıştım. Bahsettiğim sadece tek kişi…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 çok iyiymiş , bende tanıdım böyle bi fahişe ve lady. eline sağlık.
dunno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ikisinin aynı kisi cıkıcagına cok ipucu vermissin o yuzden sasırtmıyo sonunda
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yatakta fahişe, mutfakta aşçı, dışarda lady bir kişi tanıdım ben de, tek kişi.
Öne çıkan mesajlar