Gilean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Evet grubumuzda şu an bateri,klavye,ritm ve lead gitar tamam..ben aslında hem ritm hem vokal yaparım ama valla kasamıcam o yüzden kadın/erkek farketmez vokal lazım ilk olarak..daha sonra bass çalan ve keman çalan eleman gerekli..genelde çalışmaları kadıköyde yapıcaz..yaş 15-17 arası olursa iyi olur..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 anlatım bozukluğu var[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 evet aynı mesajı atacaktım bende. vokal çalınmaz. ayrıca çalan kelimesi tekrarlanmış.. şık değil.. abi ne tarz yapacaksnız. iron maiden gibi 7 kişi topladınız şimdiden besteniz var mı? cover yapacaksanız ne yapacaksınız?[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Geleyim ben söyleyeyim.... İğrenç bir sesim var. Ozzy'den sonra dünyanın gördüğü 2. en berbat sesli şarkıcı olurum... (ama gene de ozzy'nin sesi hoşuma gider başka bir mevzuu)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 höt ozzy amcaya laf yok :p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya acelem vardı kısa bir düşündüm uygun başlığı bulamadım bende direk yazdım:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 dur hele adam akıllı bi bası öğrenelim sonra konuşuruz senle[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 adam ozzy'nin sesine kötü dedi.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ok bakarız:Dsorayım bizimkilere[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Head, 24 December 2003 00:54 tarihinde demiş ki: adam ozzy'nin sesine kötü dedi.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic İnsan sesi standartlarında kötü bir ses! Ama ben bayılıyorum... İnsan sesi gibi bişey değil!!!![hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hadi be kardeş ne tarz yapcaksınız sölesen..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hadi cevap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 doom,gothic,melodic metal..daha doğrsu metalin çoğu türü..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hmm..neyse başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ne seviyedesiniz bi de onu aliim ben basa yeni başladım ama yaza kadar ii olurum yeterince doom gothic fln çalcaksanız hele bana ayırın bası kasarım ama yaparım yani[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: -MrBomb-, 25 December 2003 01:38 tarihinde demiş ki: ne seviyedesiniz bi de onu aliim ben basa yeni başladım ama yaza kadar ii olurum yeterince doom gothic fln çalcaksanız hele bana ayırın bası kasarım ama yaparım yani[hline]a.k.a "bay bomba" yaş kaç nerde oturuosun hangi okul ne kadar zaman ayırabileceksin[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya keşke bass çalsaydım gelirdim valla. Aslında çalarım da ama gitar yok. :). Elektroya ihtiyacı olan varsa sölesin ama... :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hehe sinan açlık içindesin abi =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Solonor, 25 December 2003 19:10 tarihinde demiş ki: ya keşke bass çalsaydım gelirdim valla. Aslında çalarım da ama gitar yok. :). Elektroya ihtiyacı olan varsa sölesin ama... :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. iyiysen gitarda olabilir.. bu arada deamon abi sen bulmadıysan grup yerin hazır biliosun..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 nerde çokluk... tecrübeniz yoksa o kadar kişi birbirinizi boğazlarsınız iki hafta sonra ;) benden söylemesi... yine de bol şans[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 +1 çok olay çıkar o grupta...tabi elemanları tanımıyorum ama stüdyoda milletin birbirini susturması 1 saat sürer:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 okul:alman lisesi yaş:16 nitelik:3 aylık basçı (yaza hazır) isterseniz herşeyi çalarım metal rock jazz kendi şarkılarımızı yapma taraftarıyım[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: CwzX, 26 December 2003 20:36 tarihinde demiş ki: okul:alman lisesi yaş:16 nitelik:3 aylık basçı (yaza hazır) isterseniz herşeyi çalarım metal rock jazz kendi şarkılarımızı yapma taraftarıyım[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL ok senide düşünücez..bizde kendi şarkılarımızı yapma taraftarıyız..var birkaç tane ama ilerletmemiz gerek..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben death vokal yapabiliyorum.(antta grubum da war)power da yapabileceğimi umuyorum.ayrıca bass çalan bir arkım war we adamın sesi bence doom için de ideal.(onun da bir grubu war ) yaşlar 20-21[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 27 December 2003 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 27 December 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 uplıyım dedim. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar