throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dynun said: ya poison immune dikkat ediyorum da çok çıkıyo. yine de sen bilirsin olmaz diye bişi yok işte lower resist olunca o poison immune yalan oluyo. orasını seviyorum. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lower resistsiz zaten duz moblarada iş yapamazsın hellde. bide bosslarda poison dagger kulln tabı, korkunc bir dmgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şimdi açmaya üşendim lower resist %kaç düşürüyor? bi de lowers enemy poison resistance itemi var mı?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tüm resistleri 75 düşürüyo galiba bide öyle bi item olacaktı ya total 90 düşürüyodun o itemla da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 resist düşürmesini geçtim immune ortadan kalkıyo orası iyi. bu posion dagger olayını da düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 novannın 2000 daggerın 4000-5000 arası bi dmg ı var. çok iyi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ya mesela immune'un resist 100'mü? yoksa 75 mi? çünkü immune ligtninge vurunca ben gayet ölüyor javazonla. 1 vuruş 20k falan'a tekabul gerçi sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet dagger dmg iyi ama ben melee bi build düşünmemiştim. uzaktan uzaktan iyi oluyo. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ulan amma unutmuşum oyunu ya, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yanııste herkeze teker tekerdagger atamazsın zatende, championlara bosslara minion of destructionlara atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 immune 75 değil mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o zaman 1 verse yeter bence. güzel gearda iş yapar. rotasyona katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 immune 100 yaw son derece. 75, player için max efektif resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ha doğru evet. onla karıştırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok ole 100 ibi calışmıyo tam aslında, hellde yaratıklar dah aaz etkileniyo o resisit reductionlardan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cuce'nin dedigini tam anlamadim da diablo sanirim oyuncu acisindan en karisik sayisal hesaplari olan oyunlardan biri. Server down, ben de gevevzelik ediyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lan bi amazon actim,bowazon yapiim dedim ama guidelardan da bisey anlamiyorum, hepsi farkli bisey diyo, verdim bazi talentlara, onu 20le bunu 20le diyolar, lan o talent lvl 23423423te aciliyo ona gelene kadar neye vericem haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tutacan abi vermicen bişey. sonra mesela lvl 30da kullancağın 2 tane skil gelir. lvl aldıkça 2sine birden verir biriktirdin maxi puanları kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ohoo ben vere vere gidiyodum, vermezsem nasil adam dovucem ki level kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 işte oyunculuk orda çıkıyo sdfkjhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi o karakteri sil, wow gibi deil ki talentları sıfırlayasın, yol yakınken planlı programlı kas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya bakip verdim gene de, crit filan, multiye fazla vermis olabilirim ama. nedankoya soyliim edit ceksin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ilk levellar kolay ya, normal attack vurarak ta alabiliyosun çoğunu. birkaç skill verebilirsin tabii. buildinde vermeni tavsiye ettiği düşük level lı skiller olabilir, prerequisite(her nasıl yazıyor ve yazılıyorsa) lar var ki düşük levellarda onlara nasıl olsa 1 puan vermen gerekiyo, onları da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 SERVERDA EDİT VAR OHHOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bi ara girip yazarim verdiklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar