Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Character Guides

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skeleton mastery ve raise skeleton maxladıktan sonra ce'ye biraz verip, ardından tüm curselere birer tane verdikten sonra, ce maxlıyorum genellikle.

Cow levelda çok sevimli corpse explosion. Kağıt gibi yatıyo hepsi.
Mesaj tarihi:
birisi bi tavsiyede bulunsun pls ya.

werewolf druid oynuyorum, ama şu character guide da pvm için werewolf druid tavsiyesi yok hiç.

shapeshiftingden
werewolf ve lycantrophy de yapabildiğim kadar yükselticem.
feral rage 1 olucak.

yalnız rabies mi yapsam, fury mi yapsam karar veremedim. hangisi daha iyidir?

bi de summoningden heart of wolverine alıcam sanırım, kaç skill vermem en ideali olur?
(eğer rabies yaparsam poison creeper da olabilir bu)
Mesaj tarihi:
heart of oak daha çok kullanılıyor dmg verendense. Sürekli single oynamayacaksan tüm party de son derece mutlu olur. Wolverine pek mutluluk vermiyor maxlasan da.
Gerçi bunu hc oynadığım için kendimden çok emin söylüyorum ama scde wolverine de idare eder.

Ana skill olarak da fury gayet işe yarıyor ve genelde bu kullanılır.
Mesaj tarihi:
Hiç denemedim ama enigma takarsan (ki ladder itemdır kendisi, patide var mı bilmiyorum) teleport ile birisinin içine girme şansın var.
Yine de pvpde iskeletlerin vurduğu dmg 4'e bölünürken yedikleri 4 ile çarpılıyordu galiba. PvP damageleri daha farklı oluyor diabloda ama bilemiyorum tam olarak. Arreat Summit sayfasında yazıyordur sanırım.
Mesaj tarihi:
Amazon PvM için hangisi güzeldir? Bisürü build yapmışlar, kafam karıştı. Sanırım en çok kullanılanı Bowazon ama yine de bi yorum alıyim.

Oynaması kolay, oynarken zorlamıycak bi char arıyorum.

(Daha rahat bi class varsa onu belirtmeniz de işime yarar aslında)
Mesaj tarihi:
bi daha tekrarliyorum elimde 10tane skill point var necroyum :)
summon gittim. skeleton raise, ske mastery full. skeleton mage'ye verdiydim 2-3 tane yanlışlıkla bide :S. o ağaçtaki herşey açık. curselerin hepsi açık (1 verdim sadece)

neye vermeliyim artık?
corpse exp 20leyeyim mi?
veya golem mi gidiyim?
iron maiden mi fulleyeyim yoksa?
Mesaj tarihi:
ce çok verdikçe çok mana yiyor ama yerinde olsam curselere de 1'er verip (özellikle lower resist immune kırar) corpse expo 20lerdim.
(önce bikaç tane ce verdikten sonra curse versen daha iyi)

edit: ne kadar malım, zaten çoktan verilmiş curse (:
Mesaj tarihi:
hellde golem kurtarmiyo. Skeletonlar ve corpse expo
clay golemden baska bir golemin de bir ise yarayacagi yok.

edit: manayı da dert etme ya. Gelir daha cok. Classic oynamıyoruz sonuçta. Expansiyonda mana ciddi problem değil. Bol bol potion içtirir ama ce yine de.
Mesaj tarihi:
Hammerdin denedim süpermiş:)

Bi de sorceress deniyim diyorum da builde karar veremedim. CL/FO bayağı ünlü gibi ama guide da twink yapamıycaksan tavsiye edilmez filan yazmış. Charged Boltress güzel gibi, ama o da lightning immune lara karşı çok zayıfmış.

Hangi sorceress buildini tavsiye edersiniz?
Mesaj tarihi:
(necrolara tapiyorum!)
Ne yaptin sen simdi? Skeleton mastery ve raise skele full mu? Bi de ce varsa keyfinden gecilmez yav. Item bulmaya kas (: ben de yeni char actim mfye daha uygun. Sirf sana item kasasim var. Merc olarak might vereni al. Nm a2 offencive sanirim. Skill baska ne verilir bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Holy Shock Paladin

20 Zeal
20 Holy Shock
20 Holy Shield

20 Sacrifice
20 Resist Lighting

etti 100

ara skillere 5 6 filan gidiyo galiba
kalanı da defiance e veririsiniz holy shield için.

afiyet olsun
Mesaj tarihi:
orb oynamasi zevklidir bence ama hellde ozellikle bosslarda gucsuz sayilir.
yine de act 4'e kadar solo gelmistim.

bosslara yüksek damage koymak istersen blizzard'a git.

onun dışında energy shield kullanırsan rahat edersin. Energy shielda vereceksen once telekinesise ver ama. Damage alınca giden mananın miktarını düşürür. Telekinesis vermeyince tele falan olurken birden manan biter ve dasdadanak kalırsın ortalıkta.
Mesaj tarihi:
nova 20 liyosun
sinerjilerini 20 liyosun
lower resist 20 liyosun

bi de corpse explosion 20 liyosun
ya da
golem artı iron maiden
ama
corps exp daha iyi bence
  • Yeni Oluştur...