Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Character Guides

Olivies

Öne çıkan mesajlar

birisi bi tavsiyede bulunsun pls ya.

werewolf druid oynuyorum, ama şu character guide da pvm için werewolf druid tavsiyesi yok hiç.

shapeshiftingden
werewolf ve lycantrophy de yapabildiğim kadar yükselticem.
feral rage 1 olucak.

yalnız rabies mi yapsam, fury mi yapsam karar veremedim. hangisi daha iyidir?

bi de summoningden heart of wolverine alıcam sanırım, kaç skill vermem en ideali olur?
(eğer rabies yaparsam poison creeper da olabilir bu)
Sosyal ağlarda paylaş

heart of oak daha çok kullanılıyor dmg verendense. Sürekli single oynamayacaksan tüm party de son derece mutlu olur. Wolverine pek mutluluk vermiyor maxlasan da.
Gerçi bunu hc oynadığım için kendimden çok emin söylüyorum ama scde wolverine de idare eder.

Ana skill olarak da fury gayet işe yarıyor ve genelde bu kullanılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç denemedim ama enigma takarsan (ki ladder itemdır kendisi, patide var mı bilmiyorum) teleport ile birisinin içine girme şansın var.
Yine de pvpde iskeletlerin vurduğu dmg 4'e bölünürken yedikleri 4 ile çarpılıyordu galiba. PvP damageleri daha farklı oluyor diabloda ama bilemiyorum tam olarak. Arreat Summit sayfasında yazıyordur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bi daha tekrarliyorum elimde 10tane skill point var necroyum :)
summon gittim. skeleton raise, ske mastery full. skeleton mage'ye verdiydim 2-3 tane yanlışlıkla bide :S. o ağaçtaki herşey açık. curselerin hepsi açık (1 verdim sadece)

neye vermeliyim artık?
corpse exp 20leyeyim mi?
veya golem mi gidiyim?
iron maiden mi fulleyeyim yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

orb oynamasi zevklidir bence ama hellde ozellikle bosslarda gucsuz sayilir.
yine de act 4'e kadar solo gelmistim.

bosslara yüksek damage koymak istersen blizzard'a git.

onun dışında energy shield kullanırsan rahat edersin. Energy shielda vereceksen once telekinesise ver ama. Damage alınca giden mananın miktarını düşürür. Telekinesis vermeyince tele falan olurken birden manan biter ve dasdadanak kalırsın ortalıkta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...