senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lol herkes bişi söylüyor. netteki rehberler vermeyin ama diyor veya 1 verin itemle mitemle artar o da size yeter diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 olm bu necro sıkıcı yalnız ya. saliom iskeletonları etrafa, öyle mal mal dolaşiom sıkıldığıma curse fln atiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 skeleton mastery ve raise skeleton maxladıktan sonra ce'ye biraz verip, ardından tüm curselere birer tane verdikten sonra, ce maxlıyorum genellikle. Cow levelda çok sevimli corpse explosion. Kağıt gibi yatıyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 birisi bi tavsiyede bulunsun pls ya. werewolf druid oynuyorum, ama şu character guide da pvm için werewolf druid tavsiyesi yok hiç. shapeshiftingden werewolf ve lycantrophy de yapabildiğim kadar yükselticem. feral rage 1 olucak. yalnız rabies mi yapsam, fury mi yapsam karar veremedim. hangisi daha iyidir? bi de summoningden heart of wolverine alıcam sanırım, kaç skill vermem en ideali olur? (eğer rabies yaparsam poison creeper da olabilir bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 heart of oak daha çok kullanılıyor dmg verendense. Sürekli single oynamayacaksan tüm party de son derece mutlu olur. Wolverine pek mutluluk vermiyor maxlasan da. Gerçi bunu hc oynadığım için kendimden çok emin söylüyorum ama scde wolverine de idare eder. Ana skill olarak da fury gayet işe yarıyor ve genelde bu kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 demin oynarken aklıma geldi, bu summoner necro'nun pvp'de hiç şansı yok demi :) 20tane iskelet çıkarsa da adam gelir sana vurur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Hiç denemedim ama enigma takarsan (ki ladder itemdır kendisi, patide var mı bilmiyorum) teleport ile birisinin içine girme şansın var. Yine de pvpde iskeletlerin vurduğu dmg 4'e bölünürken yedikleri 4 ile çarpılıyordu galiba. PvP damageleri daha farklı oluyor diabloda ama bilemiyorum tam olarak. Arreat Summit sayfasında yazıyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Enigma mı :D. Serverdaki benim bildiğim en iyi rune pul şu anda :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ladder runeword'lar var ama sorun rune bulmakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Amazon PvM için hangisi güzeldir? Bisürü build yapmışlar, kafam karıştı. Sanırım en çok kullanılanı Bowazon ama yine de bi yorum alıyim. Oynaması kolay, oynarken zorlamıycak bi char arıyorum. (Daha rahat bi class varsa onu belirtmeniz de işime yarar aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi daha tekrarliyorum elimde 10tane skill point var necroyum :) summon gittim. skeleton raise, ske mastery full. skeleton mage'ye verdiydim 2-3 tane yanlışlıkla bide :S. o ağaçtaki herşey açık. curselerin hepsi açık (1 verdim sadece) neye vermeliyim artık? corpse exp 20leyeyim mi? veya golem mi gidiyim? iron maiden mi fulleyeyim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ce çok verdikçe çok mana yiyor ama yerinde olsam curselere de 1'er verip (özellikle lower resist immune kırar) corpse expo 20lerdim. (önce bikaç tane ce verdikten sonra curse versen daha iyi) edit: ne kadar malım, zaten çoktan verilmiş curse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok mana yiyorsa zor o yaf. azcık manam var zaten. daha hiç vermedim manaya :) golem mastery ile golemlerden birini fullesem hell de etkili olur mu ki;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hellde golem kurtarmiyo. Skeletonlar ve corpse expo clay golemden baska bir golemin de bir ise yarayacagi yok. edit: manayı da dert etme ya. Gelir daha cok. Classic oynamıyoruz sonuçta. Expansiyonda mana ciddi problem değil. Bol bol potion içtirir ama ce yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dayiyom o mzn corpse exp'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hammerdin denedim süpermiş:) Bi de sorceress deniyim diyorum da builde karar veremedim. CL/FO bayağı ünlü gibi ama guide da twink yapamıycaksan tavsiye edilmez filan yazmış. Charged Boltress güzel gibi, ama o da lightning immune lara karşı çok zayıfmış. Hangi sorceress buildini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu arada coprse exp te 20lendi :D şimdi ne 20leyeyim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 (necrolara tapiyorum!) Ne yaptin sen simdi? Skeleton mastery ve raise skele full mu? Bi de ce varsa keyfinden gecilmez yav. Item bulmaya kas (: ben de yeni char actim mfye daha uygun. Sirf sana item kasasim var. Merc olarak might vereni al. Nm a2 offencive sanirim. Skill baska ne verilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahah skeleton mastery ile raise skeleton 30. corpse te 25 olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Holy Shock Paladin 20 Zeal 20 Holy Shock 20 Holy Shield 20 Sacrifice 20 Resist Lighting etti 100 ara skillere 5 6 filan gidiyo galiba kalanı da defiance e veririsiniz holy shield için. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sorceress için build tavsiyesi pls. twink yapamıyorum, pek pro sayılmam, hangi buildi tercih etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 orb oynamasi zevklidir bence ama hellde ozellikle bosslarda gucsuz sayilir. yine de act 4'e kadar solo gelmistim. bosslara yüksek damage koymak istersen blizzard'a git. onun dışında energy shield kullanırsan rahat edersin. Energy shielda vereceksen once telekinesise ver ama. Damage alınca giden mananın miktarını düşürür. Telekinesis vermeyince tele falan olurken birden manan biter ve dasdadanak kalırsın ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 poison necro nasıl? ama poison dagger olmayacak. bone prison + lower resist + poison nova ile neler yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya poison immune dikkat ediyorum da çok çıkıyo. yine de sen bilirsin olmaz diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nova 20 liyosun sinerjilerini 20 liyosun lower resist 20 liyosun bi de corpse explosion 20 liyosun ya da golem artı iron maiden ama corps exp daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar