Syn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Unique Spear düstü, min. level 8, güzel bir başlangıç olabilir, Gimli istemedi, sarı veya yeşil itemı olana vereyim, olmadı hayrına veririm ama sarı/yeşil bir head/boots falan fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Syn o kadarda deil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 iyi o zaman, eth veya gul rune arıyorum. bulan varsa söylesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 +1 fire skills i olan yesil staff var (adını unuttum lvl 8-10 kıvamında). ilgilenen olursa bisey onersin :) /Karabar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sari bi staff var bende, sorceresss icin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bowazon için level 41 de güzel bir uniq bow var. Assassin için Bartuc var 1 adet. İsteyen varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bartuc isterim xP ama daha level 10 assasinim, lvl kaç istiodu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 42 istiyor. verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 67 lvl. req tal rasha's amulet var, set item. Nightmare ya da mustangle takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 istiyorum. :D ne istersin sen onu söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 deadwoll said: 67 lvl. req tal rasha's amulet var, set item. Nightmare ya da mustangle takas ederim. Oyuna level aralığı koymuşsun. Giremiyorum. Nicki de göremiyorum w atamadım. Bana ulaşırsan oyunda sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Low lvl barbarı olanlar beni oyunda yakalarlarsa 2x item var veriyim, 15lvl req. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 low lvl hammerdin itemlari alinir, karsiliginda webcam'de show yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hammerdine ne lazım ki? milegbra parçası var 2 tane 17lvl req. var, istersen veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 amazon oynayan varsa lvl 46 unique gothic bow verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gothic bowa live show yaparım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 geldim oyuna da sen yoksun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 arkadaşlar bowazon ya da fire sorc kasan varsa el sallasın güzellik yapayım cathan's rule battle staff war cathan setini biriktiren ya da isteyen varsa verebilirim duruo kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Item lazım olanlar oyun icinden /w Arma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 necro için her türlü iteme talibim =) level 55'im ama üstümde level 20'den kalma itemler var... (bir de hell zorluyorum =D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gravenspine unique wand necro icin +2 all skill gorerider unique warboots +1 fire skills charm Jalal's Mane unique totemic mask +2 shapeshifting +2 druid skill vs isteyen varsa oyundan /w at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://diablo.wikia.com/wiki/Spire_of_Lazarus http://diablo.wikia.com/wiki/Wall_of_the_Eyeless mevcut, duruyor öyle. olur da isteyen olursa whisp atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 4 socket kılıç yada herhangi bi kalkan (paladin only olursa cok daha iyi olur) bulan olursa aklinizda bulunsun. cok lazim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bone finger heavy gloves 2 tu marşıl arts (asasin onli) 31% inhencıd defans 11 tu deksteriti ripıleniş layf 4 fayır resist %10 isteyen habar etsin koydum kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 alu ballisin magefist cikarttik sana oyuna girince durtukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar