Rhox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Eveeet burda serverdaki rezaletle sonuçlanmış boss savaşlarımızı yazalım :p Ben başlıyım bugün 25 sorccumla diablo denemesi yaptım 0 lighting resist... birazda lag olunca caos infernoyu dodgelayamayınca..... direk ölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 tesladin gidiyorum, holy shock alana kadar full lightning resist alacağım, rahat rahat keseriz derdim de daha 15im =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 frost zealotum yedi ceddini kesiyorum bossların xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hellde 3 barbar azıma etti. pure lightning sorcum. 1 tanesi immue +3 frozen orb vern staffım var. sanırım 1 gün sürer kesmem. sdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ilk uber denemesi epic fail :> keyleri toplayip actik portali. Furnace of pain, uber izual yani. cok pis uzdu armayla beni. keski smiter pala acsaymisim dedim sonunda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 uberler ve hellfire torch hakkinda daha detayli bilgi icin suraya bakabilir isteyenler http://extreme-gamerz.org/diablo2/viewdiablo2/infernocharm3keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kestik uber izuali :> sadist, innuendo ve ben. sadist defiance aura merc kullandi benim defense 13k olunca pek vuramadi bana izual :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Akşam toplanalım hepsini keselim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaşlar amazonla act 2 de durielle cebelleşmekteyim yardıma gelen olur mu? hadi size zahmet. durielin orda oyalanıyoorum :) oyun adı "act2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 3 kere kestik uber tristrami, 13/11 pala torch, 10/19 barbar torch bide 15/16 amazon torch düstü. key set biriktirmeye devam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Serefsiz duriel 100k parami yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Über Tristam http://img404.imageshack.us/img404/7659/screenshot003wcv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Walla Boss ları bilmemde cümlenize tek atan Burning Soul ları Hatırlatmayım şimdi :D ondan boss olsa yarımız 3/4 ümüz GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tek falan attigi yok soullarin bana :> 95 LR + thundergod ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Alu kesinlikle 1/4 lük kısımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar