Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 genelleme yapıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sana ne sen erkeksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 llama kadınlardan ne anlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ardeth said: sana ne sen erkeksin sdf duruma göre değişiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sly-One said: ben buluşma saatinin 30-40 dk erkenini söylüyorum hep zamanında geliyor. (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dynun said: llama kadınlardan ne anlar ki? uyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 masa ustundeki kültablasına bakıp "aaahhh uuvvv kultablasına bak" diye duygulanabilecek varlıklar,ne cektim lan ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bella said: Ardeth said: sana ne sen erkeksin sdf duruma göre değişiyor sdfs ne kadar değişebilir ki? ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hazırlanma olayı zor oluyor hakikaten. ben mesela otuz saniyede falan hazırlanabiliyorum. doğamda var random saç random sakal. fakat hatunun ölemi? saçı+kıyafet+ona uygun ayakkabı+ona uygun çanta+ona uygun makyaj+herşey uyumlu olcak falan. böle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2 saat hazırlamaya lafım yokta bekletmek ayıp. o zmn daha erken başla hazırlanmaya emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kız milleti bekletince mutlu oluyo ben öyle çözdüm olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 asinanyavuz said: az zamanda çok iş yapabiliyorsa nolucak ginaly? yani 15 dakikada 1 saattekine taş çıkaracak kadar hazırlanıyorsa? olum işte seçici davranıcaksın. benim kız arkadaşım 15 dakkaya hazırlanmayı bırak bi çorba bi taze fasulye bi salata yapıp kadehleri de hazırlayıp önüme koyar ki ağzın açık kalırsın. 1 saatini makyajla çalan da kız , bu da kız . yani. benim kalbime giden yol midemden geçiyor(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 elesso said: 2 saat hazırlamaya lafım yokta bekletmek ayıp. o zmn daha erken başla hazırlanmaya emi. evet ya bekletmek bence çok terbiyesiz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hazırlanma meselesinde beni vuran olay şu; Buluşma saati gelmiştir, ararsın "evden şimdi çıkıyorum" der. Yarım saat sonra ararsın tekrar aynı şeyi söyler. Üstüne bunu söyleyince konuyla alakalı alakasız milyon laf eder. Ve bir bakmışsın ki sanki küresel ısınmadanda sen sorumlusundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ne demişler: Besle kargayı yapsın makyajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hep ben bekletirdim kızları nedense bu sevgilimi hep ben bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar