can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 siz olsanız kiminkini alırsınız? ve neden? ayrıca antremanlarda da giymek istiyorum ve sg oynadığım için bana en uygun kim gider? kobe, t-mac, iverson bunların hepsi bu sezon takım değiştirebilirler o yüzden onların formasını almak istemiyorum, forma eskiye kalmasın.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 jason kidd gri formayi hem forma cok güzel hem adam cok klas süper uyar bence tabi bu biraz senin de kimleri sevdigine bagli bir olay[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 jason kidd kafadan alcam zaten arkadaşa da bi tane kenyon alcam sonra daatcaz ortamı hehe başka?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende hido nun sacramentodan original 2 tane var home-away forması ama yeni alsam: jason kidd, carmelo anthony, tracy mcgrady alırım herhalde[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende garnett bryant iverson formaları war abd den gelmişti ama eski formaları ben garnett alrdm pek tabi nike deil yani o anlamda :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sg yede ne yakışır garnett forması :P benim tavsiyelerim Mike Bibby Eric Snow Alan Houston Steve Francis Jamal Magloire bide th3 k1ng James[signature][hline]i love this game!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Basketbol boş bir spor![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Pascal, 24 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki: Basketbol boş bir spor! boş olan bişe varsa o da sensin =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 valla boyuma göre, pozisyonuma göre olucaksa stephan marbury ve jason kidd yok eğer istediğim forma olacaksa (ki komik olur yani 1.70 boya) tim duncan ve kevin garnett[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yok basketbol boş! konuyu kişiselleştirmeyelim. Kırıcı olmayalım. İntihar edersem mutlu mu olacaksınız![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 belki de :D[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Pascal senin yaptıgın ayıp. konuyla alakası olmayan bi mesajla adamın topici mahvetmeye ne hakkın var git intar et ulen :D[signature][hline]i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Mayıs 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Zohahaha bu benim yaratılış amacım! Ama Basketbol'un boş bi spor olduğunu kabul edin.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sen önce intihar et biz helva yerken kabul ederiz.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Jason Kidd New Jersey Gri forması.
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 nowitzki veya nash.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Olon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ne nowitski weya nash mi? ustune para werseler giymem.. gelei millet birlik oluşturalım ANTİDALLAS cılar seklinde bir grup bunların kökünü kurutalım
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 siyah t-mac forması[signature][hline]the mAD maXimus
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 T-mac (mavi) İverson (siyah) İbrahim Tatlıses (karambole)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Öne çıkan mesajlar