sinad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya işte birinin bilgisayarını kullanıyordum.Ses çıkmıyordu acaba bi ses aygıtı yüzünden falan mı diye. Soundmax diye bi ses aygıtını devre dışı bıraktım. Şimdi hiç ses çıkmıyor =) 1-2 saat içinde halletmem lazım bulamıyorum tekrar nerden etkinleştirebileceğimi. bilgisayar hp compaq6720s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sistem geri yükleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok pis sıçarım onda =) başka bi öneri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aygıt yöneticinde de mi görünmüyor? görünüyosa ordan düzeltilebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar