Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Pup bababiyaa diye devam eden, şişirilmiş yanağı elinizle pırp diye indirdikten sonra bababiyya diye dudaklarınızda parmaklarınızı gezdirdiğiniz. O reklam neye aitti bilen varsa yazsın çok merak ettik... şimdiden teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dudaklarimda parmaklarimi gezdirdikten sonra diger elimi balla kapladim. bali onun vucuduna surerken hissettigim sicaklik elimi oksuyordu. elimde bal kalmayincaya kadar devam ettim. gerisi +18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çilek genç odası yıldız asyalı falan oynamıştı önce parmakları dudaklardan geçirip burburbubiiya sürbürbübiiyaa diya ses çıkarıp sonra buppap buppap pup bababiiya diye devam ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LHNEq-O6TDo IY IGRENC IGRENC (bu diil ama alakali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.cilek.com.tr/resim/reklam_filmi/Reklam_Filmi_01.wmv AHA BULDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok teşekkürler! valla rahatladım ha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahah ne aptal bi reklam bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bunun bi de sadece küçük kızın böyle yaptığı bi reklam vardı galiba, onu bulabilecek olan varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abi bağımlılık yaptı sabahtan beri geri sarıp sarıp izliyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 KAZIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar