Artariel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 OSI nın atmış olduğu büyük adımlardan birisi oldu :D Tekrar aktifler ayrıca yeni bir minor artifact daha var 300 luck veren ve güzel resistleri olan bir parça. pigments of tokuno , artık 10 minorlu olanından kalmadı. Sadece küçük pigmentler var onların da renkleri değişti. Bu arada daimyo's helm düşürdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Publish 58.8 Bu fırsatı kaçırmayın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Event tüm hızıyla sürüyor :) Başladığından beri (18 haziran) aralıksız kasıyorum çokta kolay düşmüyolar 5 major yapabildim anca bide ayırdığım minorlar var 10-15 tane. Ama diğer sistemlerle kıyaslayınca gökten item yağıyo sanki... Çokta geç sayılmaz hatta event daha yeni yeni başladı diyebiliriz. Accountları açmanın tam zamanı yani Bu eventi bilmeyenler içinde şöyle bi kısaca açıklıyım: Event süresince Tokuno adalarında bulunan yaratıklardan Tokuno Minor Artifact'leri düşer. 10 Minor ilede 2. Tokuno adasındaki Makoto şehrinde bulunan "Ihara Soko the Imperial Minister of Trade" adlı npc'den 1 adet Tokuno Major Artifact alınır. Bu Artifact'leri kasmak içinde en iyi yerler: -Tokuno Champion -Fan Dancer Dojo -Yumotsu Mines (yalnız akşam saatleri buralar çok dolu oluyor, kascak pek boş yer kalmıyor) Benim favorim Tokuno Champion, kalabalık ve eğlenceli ayrıca Tokuno ve Champion Artifact'lerini bir arada kasmış oluyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Evet gerçekten hoş olmuş, yağmur gibi arti yağıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bu sistem keşke hep aktif olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mümkünse bi 10 yıl aktif olmasın , suyu çıktı çünkü majorlar 200-300k ya kadar düştü , tek para eden mempo var oda minor olmasına rağmen 7-8m ediyor , gerisi hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hala aktifmi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yazın 1 aylığına aktif olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar