Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Aranizda reklami bilen varsa, reklamin sonlarina dogru calan sarkinin adini hatirlayan var mi?.. Bilen varsa ve bildirirse cok sevinirim=) ($u lastik reklami...) [signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx [Bu mesaj Dmx tarafından 02 Haziran 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbudos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya harbiden ya cok lazım bu sarkı kız ark cok seviyo reklamın hastası oldu kız....bulmam lazım söz verdim neye guvendimse....[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Cthulhu_, 05 Haziran 2004 14:23 tarihinde demiş ki: gelecek bu şarkı neydi(a.k.a.=dım dım tıs) topiğinde görüşmek üzere.. esen kalın!! Saygılar, Cthulhu_.. (:) ehuhe[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sergio Mendes - Never Gonna Let You Go sorusu olan?[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 afedersin Cthulhu, acilmasi yannis mi bu topiklerin ne guzel forumlar amaclarina hizmet ediyolar Kenderleme saolasin :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yazmaya geliyordum tam ehe. Kenderlemeyle reklam müziklerinden sorumluyuz biz zaten =P.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar