Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ustune bide logitech 5+1 ses sistemi ile anlastik, ben aldim.5+1in modelini unuttum.acikcasi pc nin fiyatinida arastirmadim ne eder diye.iyidir heral zegnaya tsk alisveris icin.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OZCAN HLLS AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 herkes alma meraklisiymis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Zegnanin parmak izi var, alirlar abi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 klavye mouse leşmiş almadm onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ne guzel kokuyordur onlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pff neyse ya. ben aldm iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 scorch said: Zegna said: fiyat olarak 900 ytl dusunuyorum. Mille said: ben aldim indirim yapti 1200 e aldim sdfsdf kusura bakmayın yazmadan geçemedim ;p hayırlı olsun ^_^ ahaha bu ne ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 DonanımHaber'den geldim beyler o pc ye o fiyat çok bi kere. Sonra baktım ben kasa da çizik var. Geçen topladım bizim hakan abiye aynı pc 300 e çıktık işin içinden. Zegna sana 310 veririm o pc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yohyaaa satmıyom sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 SodomVsGomore said: DonanımHaber'den geldim beyler o pc ye o fiyat çok bi kere. Sonra baktım ben kasa da çizik var. Geçen topladım bizim hakan abiye aynı pc 300 e çıktık işin içinden. Zegna sana 310 veririm o pc için. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 logout olmadan verceksen ben alim makinayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 SodomVsGomore said: DonanımHaber'den geldim beyler o pc ye o fiyat çok bi kere. Sonra baktım ben kasa da çizik var. Geçen topladım bizim hakan abiye aynı pc 300 e çıktık işin içinden. Zegna sana 310 veririm o pc için. Şaka de bana ? şaka de DH is out of stock garip bir forum zaten anlamadım gitti açildiği günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Eralp said: scorch said: Zegna said: fiyat olarak 900 ytl dusunuyorum. Mille said: ben aldim indirim yapti 1200 e aldim sdfsdf kusura bakmayın yazmadan geçemedim ;p hayırlı olsun ^_^ ahaha bu ne ahaha :D satılacak bir şey varsa artık zegna'dan rica edeceğiz dsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 adaptörü gönder ya pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar