Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Kim Kimin Elini Tutacak Afedersiniz :) Herkez bir birini batırmaya çalıştığı bir ortamda Rp için el el vereceğiz. Böyle bir şey olursa en başta şaşıranlardan birisi ben olurum herade. Birde şöyle bir durum var. Tuttukları ellerden aşşağıya doğru çeken çok kişi ile karşılaşırız. İşte bu beni hiç şaşırtmaz.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Manloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 PP ( Power Play ), istatistiki verilere dayanarak, daha çok combata dayalı ve sayısal değerlere dayalı oyun oynamak demek oluyor. Yani bir dragon karşısına çıktığınızda, ya bu şimdi bana şöyle yapacak, ben ordan böyle yapacam, sonra benim şu +1 'e masterworkten gelen +1 daha eklendiğinde, bizim cleric de bless yaptı mı.. hmm delerim herhalde zırhı, türevinde düşünme oluyor. Daha doğrusu elbetteki bu şekilde düşüneceksiniz, fakat bu zihniyette düşünerek, 5 HP damage ne olacak ki, bende 105 HP var, demeniz oluyor. O 5 HP sizin kasıklarınıza inmiş sağlam bir tekme olabilir, ya da omzunuzu kesen bir bıçak... Karakterinizi düşünmeyip, onun gibi davranamadan, karakterinizi bir golem modunda görüp, oynamak oluyor Power Play. Ya da benim görüşüm bu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 saol.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sharky,Ethernass nezaman açılacak? yada açılma umudu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bunu burada tartışmayalım. Özel mesajlardan merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışırım. Evet açılacak.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tamam ben özelden attım... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 1. si ipne rp si filan gibi bir cümle kullanmadım.Yanliş hatirliyor olmalisin sadece ağzi bozuk dedim ağzi bozuk adamda kes lan der neden dersen doğru orta çağda kes lan diye bir laf yoktu zaten onlarda türkçe konuşmuyorlardı.Türkçeden farkli bir dil kullanmadığımıza göre böyle yapicaz. 2. si Bu iş ne siz dediniz diye olur ne ben dedim diye olur önce playerin içinden geçicek ben istediğim kadar bi tarafimi yirtayim playera zorla rp yaptiramam anca teşfik edebilirim. Bu yüzden burda insanları nasıl daha çok teşfik edebiliriz bunu tartişalim derim.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: RRa, 09 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki: Zorunlu RP nedemek ya.. Valla çok kişi bilmeden atip tutuyor. Adam isterse .. " aFLKHNSFMSDFLNAsdkk " der istersede " höst lan " der.Isterse bankada durur, isterse damin tekine çıkar durur, isterse kendi kardeşini öldürür, isterse tanrısını tanımaz ben allahsız oldum der çıkar. RP ise RP adamın karakteri böle olunca RP olmuyor dimi ya sonuna kadar nazik bir Lord olcak, yada eski çağlardaki sinirli adamı oynıycak başka RP olamaz yani adamın karakteri allahsız olamaz, küfürbaz olamaz, sapık olamaz dimi ya sinirli ve kötü biri olcak yada çok efendi düzgün biri olcak ruh hastası piskopat biri yada nonoş biri erkek erkeğe sevişen biri olamaz adamın karakteri dimi? Hakkaten bu zorunlu RP diyenlere şunu diyesim geliyor... " MANYAKMISINIZ? " Külleyen saçmalık RP zorunlu shardlar.En baba RP playerı rahat bırakmak, oyunun gidişatına ve kaderine karişmamaktır. Uzun uzun yazacağıma direk nedemek istediğini belirttim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hahahha özürdilerim ya cidden demişim unutmuşdum bak bu yazımı kusurabakma epeyde aramışsındır bulmak için pardon valla. Insanlik hali kaçiyor arada sapık dediğimi hatirliyordumda öyle erkek erkeğe nonoş filan dediğimi unutmuşum, utandım valla.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 RP hakkında açtığım bir topicte söylemiştin... o yüzden bulmam zor olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 valla utandırdın beni "kendimi affettirme fırsatı nasip eyle yarabbi"[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar