Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu işlerin cahili olduğum için yardım lazım, router almadan başarabilirmiyim, ya da aynı işi usb modemle nasıl yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 eğer modemde çıkışlar varsa fazla sayıda oradan yapabilirsin, yoğusa hub mu ne alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 20 liraya bi hub alarak halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 5 liraya gelir yaparım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 3 e bölersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 thedevourer said: 20 liraya bi hub alarak halledebilirsin çin malı aldım bi tane 12ye geçen. @aiko iğrençsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 En ucuzu sırayla kullanmak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BloodyBeast said: thedevourer said: 20 liraya bi hub alarak halledebilirsin çin malı aldım bi tane 12ye geçen. @aiko iğrençsin abi buda başka bi yöntem tabi bundan daha ucuzuda "ölmüş eşek" muhabbetine döner zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar