sfeelm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 beyler bildiiniz güzel bi yer var mı, nezih ortam fln sap olmayan, aynı zamanda böğürtlenli nargilesi olan.. =)) pek müteşekkir kaliciim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o ne ya böğürtlenli nargile mi içilir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hindistan ceviz ve çikolata var olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hiç içmedim böğürtlenli nargile.ama güzel olabilir gibi geldi,bulursam deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ben de merak ettim nasil birsey diye. Ayrica gayet icilir icilmesine, neden olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 zor bulursun pek rağbet gören bi çeşit değil ama eğer böğürtlenli olması mühimse senin için eminönü ya da kadıköy de bulursun tütünü. nargile içmeye gittiğin zaman da gidip elemana dersin bu tütünden hazırlayın diye iş bitmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tophaneye bak,vardır belki? çekici bir alternatif gibi geldi bana bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bakırköy-keyif, ancak cok kasıntı bir ortam sap yokta, sap olmamak için gelen ve başaran çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ha bide gayet güzel tadı evet, kolalı nargilede güzel kola tadı geliyor fena bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 neresinde bakırköyün? hiç bilmem ben bakırköyü. ve acayip gaz oldum gideyim de içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sakızlı nargilenin üzerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 incirli caddesinin sonunda, bahcelievler yönüne doğru sıra sıra nargile kafeler var orda baya belli ediyo kendini görünüş olarak. yer bulmakda zor oluyo 4-5 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 incirli caddesi neresi? meydana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 meydanın yukarsındaki cadde işte, uzunca olan. towncenterin yolu yani. o caddenin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 anladım,deniyeyim.teşekkürler.konuyu da ben açmadım ama bana yaradı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tophana de nargilecilerin en sonundaki-gidis yonune gore- nargileciye gidin.dukkan ismini unuttum ama kapucinolu nargilesi muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: ve acayip gaz oldum gideyim de içeyim. beni de götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 555 said: Bella said: ve acayip gaz oldum gideyim de içeyim. beni de götür. oh bebeğim. seninle herşeye varım ben <3 finallerim bitsin,gidelim haftaya falan. çok özledim seni.böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kola limon nargile icin .. jelibon gibi tadı war =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Karaköy'de Dersaadet nargile diye bi yer vardı hala duruyomu bilmiyorum ama, güzel mekandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mike said: bakırköy-keyif, ancak cok kasıntı bir ortam sap yokta, sap olmamak için gelen ve başaran çok BAKIRKÖYDE BÖĞÜRTLENLİ NARGİLE FALAN YOK. SENİN YÜZÜNDEN GÜNÜM MAHVOLDU. BUGÜN NİKİNİ BİLMEDEN BOL BOL KÜFÜR YEDİN HABERİN OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 SAP YOK MU SAP YOK MU? HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN ABAZA KAFE VE İLÇE RESMEN. TÜM ÖKÜZLER ORDA TOPLANMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Gül-Nane, Ada Bar, Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben de tam "tophane'ye bak" dicektim. demişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bella said: Mike said: bakırköy-keyif, ancak cok kasıntı bir ortam sap yokta, sap olmamak için gelen ve başaran çok BAKIRKÖYDE BÖĞÜRTLENLİ NARGİLE FALAN YOK. SENİN YÜZÜNDEN GÜNÜM MAHVOLDU. BUGÜN NİKİNİ BİLMEDEN BOL BOL KÜFÜR YEDİN HABERİN OLSUN. Şuan yerlerdeyim :-)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar