Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psp hakkında bir kaç soru

strangegoodby

Öne çıkan mesajlar

umarım yalnış yere konu açmamışımdır.

Uzun zamandır aklımda olan psp alma işi için bugün doğubanka gittim bir kaç yere fiyat sordum.ilk girdiğim dükkandaki adam kırılmış 700 lira diyince bi şok geçirdim.bir kaç yere daha sorıyım dedim işte 400 e fln satanlar vardı ancak onlarda kırılmaz versiyon dediler.bu kırılmaz versiyon ne oluyor?birde kırılabilir versiyonu evde internettten forumlardan araştırıp kendimiz kıramıyor muyuz illa teknik desteğimsi bişiy mi lazım?ya da kırılabilir versiyon ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

pspyi evde kırmak da mümkün son derece ama kırılabilir versiyonu almak, uğraşmak falan filan gerektiğinden kırılı almak daha iyi olabilir, daha bi kafa rahatlığı sağlayabilir.

Bir de psp'nin yeni versiyonları adam akıllı kırılamıyorken psp go'nun da kırılamaması mümkün görünüyor. Öyle olursa eski psplere rağbet sürecek ve piyasada git gide azalacaklarından değerleri düşmeyebilir diye düşünüyorum.

Aiko said:

ben 280 e almıştım galiba khalkedon dan

psp1000 fiyatı herhalde bu?
Sosyal ağlarda paylaş

bugünluk öğrenebildiklerim

piyasada 2 türlü psp bulunuyormuş 1.si yarı kırılmış versiyon.standby da bekletilecekmiş. pil cıkartılması yada tamamen kapatılması sonucu versiyon iptal oluyormuş tekrar versiyon atılması gerekiyormuş

feza elektronik fiyatı:slim 350 ytl
khalkedon fiyatı: slim 340-slim 3000 380

2.si yani tam kırılmış versiyon varmış kapasanda birşey olmıyan
onunda fiyatı feza elektronikte 550 ytl

öğrenebildiklerim bunlar oldu

birde bunların üstüne kılıf ve hafıza kartı gerekiyormuş. onlarda kılıf 10-15 arası.hafıza kartları da 4 gb 25 ytl 8 g b40 ytl olarak gozukuyor.

son şans kadıköy yazıcıoğlunu deniycem bakalım ordan neler çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bildigim kadariyla psplerde artik kirilmaz falan diye bir sorun kalmadi, pandora's battery diye bir uygulamayla hepsi kirilabiliyor. gerci bende 1000 versiyonu var, ondan dolayi cok rahatim ama :)

yakin zamanda bir arkadas icin arastirdik, 250ye falan gitti gidiyorda denk gelebiliyorsun oralara bak bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

strangegoodby said:

bugünluk öğrenebildiklerim

piyasada 2 türlü psp bulunuyormuş 1.si yarı kırılmış versiyon.standby da bekletilecekmiş. pil cıkartılması yada tamamen kapatılması sonucu versiyon iptal oluyormuş tekrar versiyon atılması gerekiyormuş

feza elektronik fiyatı:slim 350 ytl
khalkedon fiyatı: slim 340-slim 3000 380

2.si yani tam kırılmış versiyon varmış kapasanda birşey olmıyan
onunda fiyatı feza elektronikte 550 ytl

öğrenebildiklerim bunlar oldu

birde bunların üstüne kılıf ve hafıza kartı gerekiyormuş. onlarda kılıf 10-15 arası.hafıza kartları da 4 gb 25 ytl 8 g b40 ytl olarak gozukuyor.

son şans kadıköy yazıcıoğlunu deniycem bakalım ordan neler çıkacak

Muhteşemsin ya beni bir sürü zahmetten kurtardın :D Gerçi ben hala yurtdışından getirticem gibi duruyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan soralım. Şimdi bu aleti aldık diyelim yazılım kırılmalı mı yoksa orjinal halinde bırakmak daha mı doğru? Misal yazılım yüklenince garanti direk iptal oluyor bu risk alınmalı mı?
Oyunlar zaten tamir vs parasını çıkarır mantığıyla bu riski aldık diyelim. Daha sonra versiyonun kırılmış olması multiplayer oynamak istediğim bir oyunda canımı sıkar mı? Bu tarz multiplayer'ı olan oyunlar mevcut mu?
Son olarak öyle her gün farklı farklı oyunlar oynayan bir insan değilim çok fazla oyun da oynamayı düşünmüyorum yani arada sırada orjinal oyun almayı ekonomim kaldırır.
edit: Devamı;
Film izlemek istediğimde internetten indirdiğim yada zaten arşivimde mevcut olan filmleri sorun yaşamadan izleyebiliyor muyum? Mp3'lerin lisans zımbırtısı olmasına gerek oluyor mu korsan mp3 her şartta dinleyebiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Burdan soralım. Şimdi bu aleti aldık diyelim yazılım kırılmalı mı yoksa orjinal halinde bırakmak daha mı doğru? Misal yazılım yüklenince garanti direk iptal oluyor bu risk alınmalı mı?
Oyunlar zaten tamir vs parasını çıkarır mantığıyla bu riski aldık diyelim. Daha sonra versiyonun kırılmış olması multiplayer oynamak istediğim bir oyunda canımı sıkar mı? Bu tarz multiplayer'ı olan oyunlar mevcut mu?
Son olarak öyle her gün farklı farklı oyunlar oynayan bir insan değilim çok fazla oyun da oynamayı düşünmüyorum yani arada sırada orjinal oyun almayı ekonomim kaldırır.
edit: Devamı;
Film izlemek istediğimde internetten indirdiğim yada zaten arşivimde mevcut olan filmleri sorun yaşamadan izleyebiliyor muyum? Mp3'lerin lisans zımbırtısı olmasına gerek oluyor mu korsan mp3 her şartta dinleyebiliyor muyum?

Bence kirmalisin evet, internette deli gibi oyun var orijinali yerine kullabilecegin. Multiplayer konusunda bildigim kadariyla pek sorun cikmiyor, bazi oyunlarda sey vardi eger oyun UMD is UMDli adamla, iso ise isoluyla cso ise cso lu adamla oynayabiliyorsun (cso = compressed iso bu arada)

film izlemek istedigin zaman filmlerini mp4 formatina donusturmen gerek ipod ve psp ye uyumlu. bunu yapabilen programlar var torrentlarda falan, oradan bakabilirsin (olmazsa mesaj at bakip kendiminkine cevaplayim) bir de torrentlarda falan baya bir psp-ipod formatli film var, direk o sekilde de cekebilirsin (dizi sezonlari bile oyle, butun sezonu o sekilde ripli bulabiliyorsun)

mp3 konusunda da sikinti yok, rahat rahat dinliyorsun

baska sorun varsa yardimci olmaya calisayim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...