Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüksek Lisans için Özgeçmiş

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yüksek lisansa başvuracağım da özgeçmiş hazırlamam gerekiyor, iş dünyası için bir kaç şey hazırlamıştım daha önce ama yüksek lisansa başvururken nelerden bahsetmem gerektiğini bilmiyorum pek. Uzun mu yazmalıyım? Bir sayfayı geçmesin mi? Nelere dikkat çekeyim?

Zaten transkript, askerlik durumu vs. dünya kadar belge vereceğim yanında o yüzden ne yazacağım konusunda baya sıkıntıdayım. Bana kalsa okuduğum okulları ve katıldığım kursları yazıp bırakacağım ama sizce neler eklenmeli?
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm ne? mühendislik ya da fen edebiyat ise fizbanın söylediği şeyler en önemli olanlar heh mba falansa iş tecrübesi daha önemli olabilir ama tabi fizabanın söylediklerini de yazacaksın. çalıştığın proje varsa o projenin sorumlusu da bir hoca varsa hocadan referans almanda fayda var
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi okulumdaki yüksek lisans bölümüne başvuracağım, İİBF'deyim, iş geçmişi eksi olarak görülüyor diyebilirim çünkü akademik gelişme önemli, çalışmak istiyorsan işe gir sonra MBA yap diyorlar. (MBA programı değil başvuracağım)

Kendi bölümümdekilere sordum ama herkes birşey diyor, bir asistanla konuştum ben aklıma ne geldiyse yazmıştım dedi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...