RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dün gece izledim , herkeze tavsiye ediyorum son zamanların en iyi komedisi bence..İçerik : Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir. imdb puanı : 8.4 / top250 : #128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dude, where is my car gibi bişi sanırım buda eminim çok komiktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Film'e karsi acaip bir hype var. 2.'sini simdiden duyurmuslar. Begenilmis baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Cunku film mukemmel, film boyunca durmadan guldum, gulmekten agladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ahahhah aynen çok güldüm :) ağır spoiler özellikle alan'ın sahnelerine ve mike tysonlı sahnelerde çok güldüm.tyson'ın guvenlik kamerası kayıtlarından kaplanın basından gecenlere :D tysonın kaplan hakkında ne asil hayvan diye bahsettigi andan hemen sonra kamera kayıtlarında kafadarlardan bırının kaplanı fordlaması efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 galiba güzel bir komedi geliyo sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok merak ettim lann izlemem lazım yakın gelecekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 8 agustosta gelecekmis. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 cenx said: dude, where is my car gibi bişi sanırım buda eminim çok komiktir :) bu filmde de epey gülmüştüm, muhtemelen hangover'ı da beğenirim, konular benzer. hemen bulayım bi yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 of bu senenin kesinlikle en iyi komedi filmi herhalde:D, özellikle cast'teki resimler >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 film çok güzeldi ya , 18.40 gibi sinemaya gittim öle 45 dede bu film başlıyordu. Hiç bilgim olmadan girdim ama iyiki girmişim filmi hatırladıkça hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 fragmanındaki kaplana çok güldüm ben. nasıl bir geceyse arkadaş odada kaplan var dasşldksaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Süper film (tu)(tu) I hate Godzilla, I hate him too! HAHAHAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 harbi eğlendim :D klişe şeyler yoktu güzelliği buydu. oyucularda iyiydi.. alan'ın tripleri efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Çok çok eylenceli bir film. Gerçekten klasik espiriler yok. I just wanna go back to the Villia... What about the Tiger? Shit How do i keep forgetting about the Tiger "I'm Chinese...suck my small Chinese balls!" "No Carlos, Not at the Table" "~His name is tyler , Its ok buddy he looked liek a Carlos to me too" "It's on the corner of 'get a map' and 'fuck off." Uzun zamandır gülmemiştim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 filmin sonundaki fotolardaki kaplanın tipi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Eğlenceliydi, alan süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yeni izledim şimdi çok iyimiş . bidaha bidaha izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sakalli yunan superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de internetten izlemistim, guzel film sahiden. hani cok cok efsane muhtesem, komedi filmlerinde klasikler arasina girer diyemem ama guzeldi ve eglenceliydi guzel birkac espri var sahiden film boyunca, mike tyson da renk katmis filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ben vasat buldum filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sizin sayenizde girdim filme ve açıkcası mükemmel şahane olağanüstü bişey bekledim Sonuç iyi güldürdü ama o sonda cast sahneleri olmasa vasatı aşamayacak bi filmdi açıkcası son fotoğraflar kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 valla NoS a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben bekledigimi buldum valla. 2 saatlik guy filmi. aptal aptal olaylar, sacma espiriler... guzeldi. Onemli olan sey klise olmayan bazi seylerin yer almasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar