Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 İLK MESAJ İLK KONU BENİİİİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 BRAVOOO ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 condition zero?[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 az kaldı onun çıkmasına[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 boş thread i anlamlı hael getiren arkadaşlara teşekkürler bide condition zero geliba single dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet hala evlenecek birini arıyo desem?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 condition zero single ve multi secenekleri bulunan bir surum olarak cikacak single'da belli yerleri koruma ve saldirma tarzı olacak ama asıl cs oyuncusuna degişiklik olarak gelecek kısmı multiplayer bolumunde suana kadar cogu kisinin bakmaya gerek duymadıgı bi kısım olan controls'lerdeki advantages bolumundeki silahın hangi elle tutulacagı bolumunun bile onemli olması olacak Orn: Tac. Shild . bunu aldıgımızda yanına sadece pistol alabilecegiz ve bu silahın bulunmadigi elde bulunacak mesela silah sol kalkan sag elde sagdan yapılan saldırılarda daha az damage alacagız demektır... Ayak sesleri gibi ozellikler yine ust duzeyde (yeni silahlardan bahsediliyordu ama ben resimlerde gormedim bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Theodorus, 27 April 2003 00:36 tarihinde demiş ki: controls'lerdeki advantages bolumundeki controls daki advanced bu sanırım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bende tam olarak hatırlamıyordum oylesine yazdım olebirsey olacaktı pardon...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 DynamicK said: evet hala evlenecek birini arıyo desem?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net öf ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kurbaa napıyon aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 necromancy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Silphatos said: kurbaa napıyon aga ama espri ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fakat burası ciddi bir müessese, senin çarşamba pazarın gibi değil ulan! şaka, ama ciem hamburgerin espri güzelmiş gerçekten, bu da şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar