Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp de sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir exe. dosyasına sağ click yapınca masaustu kendini yeniliyo yani sağ click yapıp kes,sil,kopyala,ata vs. gibi şeler yapamıyorum nasıl çözebilirim acaba?

ya da bi virüs,trojan felan olma ihtimali varmı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
şu an olan bişey deil uzun zamandır var 1 hafta oldu galiba ilk olarak cm0304 yükleyip crack yapmak istediğimde farkettim sağ click kopyala demek isterken kapatıyodu dosyayı ve yeniliyodu masaüstünü[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
ewt yapmak gerekecek galiba en yakın zamanda bu arada yeni farkettim bi exe. yi seçip delete tuşuna basınca da yeniliyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
task manager'ın processes kısmından o exenin çalışıp çalışmadığına bak eğer çalışıyorsa onu kapat sonra silmeyi dene.

ayrıca başlat->Çalıştır msconfig den en sağda ki bölme de (startup) başlangıçta çalışan programlardan gözüne yabancı olanlarının yanındaki ticki kaldır, bilgisayarı yeniden başlat, spy sweeper,spy bot search&destroy ve adaware ile tara. hatta hemen akabinde bilgisayarı tümden virüs taramasından geçir. eğer anti-virus programın yoksa www.free-av.com dan beleş ve habire update edilen programı indir kullan.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Mesaj tarihi:
Script Yazarları Microsoft'un Önünde Gidiyor. Browser Kilitleme. Dosya Sildirmeme Gibi Dallarda Tamamen Uzman Oldurlar Artık. Yukarıdaki Yollardan Bir Tanesi Çözüm Olacaktır Sanırım[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Mesaj tarihi:
büyük uğraşlar sununda bilgisayarıma dadanmış olan trojanı sildim ve bu sorunda halloldu 3 haftadır falan uğraşıodum silmek için[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

• Yeni Oluştur...