Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp de sorun

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bir exe. dosyasına sağ click yapınca masaustu kendini yeniliyo yani sağ click yapıp kes,sil,kopyala,ata vs. gibi şeler yapamıyorum nasıl çözebilirim acaba?

ya da bi virüs,trojan felan olma ihtimali varmı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

şu an olan bişey deil uzun zamandır var 1 hafta oldu galiba ilk olarak cm0304 yükleyip crack yapmak istediğimde farkettim sağ click kopyala demek isterken kapatıyodu dosyayı ve yeniliyodu masaüstünü[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

task manager'ın processes kısmından o exenin çalışıp çalışmadığına bak eğer çalışıyorsa onu kapat sonra silmeyi dene.

ayrıca başlat->Çalıştır msconfig den en sağda ki bölme de (startup) başlangıçta çalışan programlardan gözüne yabancı olanlarının yanındaki ticki kaldır, bilgisayarı yeniden başlat, spy sweeper,spy bot search&destroy ve adaware ile tara. hatta hemen akabinde bilgisayarı tümden virüs taramasından geçir. eğer anti-virus programın yoksa www.free-av.com dan beleş ve habire update edilen programı indir kullan.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

Script Yazarları Microsoft'un Önünde Gidiyor. Browser Kilitleme. Dosya Sildirmeme Gibi Dallarda Tamamen Uzman Oldurlar Artık. Yukarıdaki Yollardan Bir Tanesi Çözüm Olacaktır Sanırım[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...