BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi olay sey yane urunu gidiyolar 50 tane aliyolar mesela adamlar yada 100 tane 30 40% iskontoyla sonra 110% dan baslayarak fiyatlara koyuyolar eger az satlirsa ellerinde urun kaliyor ama pahaliya satip kapiyolar cok satilirsa surumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 black007 said: şimdi baktımda siteye Bvgari parfüm koymuşlar 100 Ml 99 tl kullanan var mı bu kokuyu fiyatı nası? Bvlgari Blv, harika bir parfümdür. Gözün kapalı alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 eski parfüm bayar.... ama bu ticaret sitesi beyenilen, tercih edilen , milletin kokusunu bildiği bir parfüm koymaları doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BonePART said: abi olay sey yane urunu gidiyolar 50 tane aliyolar mesela adamlar yada 100 tane 30 40% iskontoyla sonra 110% dan baslayarak fiyatlara koyuyolar eger az satlirsa ellerinde urun kaliyor ama pahaliya satip kapiyolar cok satilirsa surumden %110 dan cok pahaliya satiyolar. gecen iste philips sru9600 universal kumanda aldim, 199 liradan basliyodu satis. teknosada 119 muydu 129 muydu neydi fiyati. biraz abartiyolar fiyat konusunu. ha en sonunda 69 liraya geldi o ayri hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 %110 diyor zaten iki katından fazlaya koyuyor işte =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Catzee said: black007 said: şimdi baktımda siteye Bvgari parfüm koymuşlar 100 Ml 99 tl kullanan var mı bu kokuyu fiyatı nası? Bvlgari Blv, harika bir parfümdür. Gözün kapalı alabilirsin. düşünenler varsa sipariş versin gittim kokladım yazdım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi parfüm sonuçta tabi güzel kokucak :D . Ama parfüm konusunda kişisel zevkler daha önemli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hitachi P50XR01 127 Ekran 250 GB Full Hd ellerinde patlamiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İnsanlar gidip büyük elektronik mağzalarından alırken tereddüt ediyor, başka modeller de göreyim diyor. Böyle bir sitede satmak için bence abuk bir ürün ama belki yapanlar da tepkileri görmek istediler. Çok fazla satacaklarını düşünmemişlerdir herhalde, bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Masticore said: Hitachi P50XR01 127 Ekran 250 GB Full Hd ellerinde patlamiş :S satiyorlarsa samsung 6 serisinden birsey satacaklardi. sattiklari ortam internet. zaten arastiran, eden adamlar aliyor urunleri. oyle olunca en iyisini cok ucuza satman lazim ki ragbet gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 siteden mail geldide parfümü 79 a düşürmüşler.. 99 dan sipariş vermiştim 20 tl iade edicekler heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hitachi patladı valla 5 kişi katılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 belliydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BabacumMostors said: hitachi patladı valla 5 kişi katılmış >:D< her üründede full satış olamaz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 guzelmis, fiyatlarin bu sekilde dusmesi olayi falan hos olmus bayagi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://firsatciyiz.com/firsat/navitech_navp100_navigasyon_cihaz.asp güzel gözüküyor bu aletler iyce moda oldu bi de harbi işe yarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 site guzelde hala adam akilli mal koymalarini bekliyorum. indragandi ve bendeistiyorum gibi abuk subuk cin mallari sitesine donusmez insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bu site aydın doğa'nın mı ya yoksa ? http://hurriyetfirsat.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oha, anlaşmışlar heralde hayırlı olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 uzun zamandır ortak olarak çalışıyorlar, kuran firma alakasız ama doğan'la ortaklıkları başından beri mi var yoksa sonradan mı geldi bilmiyorum; temmuz başında ortaklık vardı ama, onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. tarafından “firsatciyiz.com” adına telifli e-ticaret modeli kullanılarak MMSG Mobil Pazarlama LTD ŞTİ tarafından sunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2-3 ürüne baktım gösterdiği gibi hepsi fırsat değil.Riskli bir iş bana göre. 30 kişi toplanmış bir ürün için 259 TL çımış fiyat olarak.40 Kişi toplansa 239 TL olacakmış.Aynı ürünü Google'da arattım başka bir sitede 239 TL olarak gösterdi. Şimdi benim anladığım kadarıyla 259 TL ye alanlar bide üstünden kazık yemiş oluyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 walla ben alışveriş ediyorum ordan da şöle bişi var zaten amaç çok insanı bir araya toplayıp ürünü en düşük fiyattan almak. en başından seçebiliyosun kaça istediğini ve o fiyata düşmezse zaten alma yani istemiyosan ama bence mantıklı bir işleyişi var. mesela ben en son lg mp3 çalar aldım 33 liraya ve dışarda bu kadara bulamazsın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 oha öyle bi olay varsa iyiymiş önceden fiyat belirleme gibi ben de körü körüne giriyo sanıyodum insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 black007 said: walla ben alışveriş ediyorum ordan da şöle bişi var zaten amaç çok insanı bir araya toplayıp ürünü en düşük fiyattan almak. en başından seçebiliyosun kaça istediğini ve o fiyata düşmezse zaten alma yani istemiyosan ama bence mantıklı bir işleyişi var. mesela ben en son lg mp3 çalar aldım 33 liraya ve dışarda bu kadara bulamazsın yani... bende aldım aynı mp3ü henüz elime ulaşmadı sana geldi mi? birde suan 2gb sony mp3 player koymuslar. dısarda fiyatı 90-100 lira civarı baya bi uygun oluyor. mp3 ihtiyacı olan varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar