Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim... Simdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum diyemedim Gururum engel oldu, seviyorum diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 KENDIME RAGMEN DURMAAAAM BASAR GIDERIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ilke amerikada radyolarda çıkmıyo mu lan böyle şarkılar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cikmiyo abi 7/24 pearl jam falan seattle euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ne güzelmiş lan burda da power fm var kanka metro fm kral fm felan en güzelide trt fm yollarda dinlersin off eskilerden çalarlar bide geceleri aman aman. araba kullanıyosun adamlar kanına giriyo alkol al diye resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
her yol paris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 HAYAT ACI MORUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 penth hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar