Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 su resimlerde kirmizi daire icine alinan sey nedir? (Yanlardaki siyahlar 6-pin sli power connectormus diye duydum)
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 s/pdif hd audio girisi olmasi lzm anakarta baglaniyor.
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hmmm direk tvye gidebilsin diye galiba? ok, sagol
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Resimleri görünce canım ekran kartı almak istedi. (yok artık..)
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 @herg evet , kart ustunde ati lerde oldugu gibi bi hd codec olmadigi icin disardan ses alip hdmi yoluyla ses+goruntu tasimak amacli bi giris. @mirage maalesef ayni hisleri paylasiyoruz. Neredeyse her ay niyetleniyorum her inceledigim karta ama senin benim gibi 8 serisi kartlari olanlar icin en azindan 1 nesil daha beklemek en mantiklisi. donanim hevesi tehlikeli bisey, neden cift giga ethernetim yok diye anakart degistirmeye falan niyetlenebiliyor insan.
Öne çıkan mesajlar