Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 su resimlerde kirmizi daire icine alinan sey nedir? (Yanlardaki siyahlar 6-pin sli power connectormus diye duydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 s/pdif hd audio girisi olmasi lzm anakarta baglaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hmmm direk tvye gidebilsin diye galiba? ok, sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Resimleri görünce canım ekran kartı almak istedi. (yok artık..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 @herg evet , kart ustunde ati lerde oldugu gibi bi hd codec olmadigi icin disardan ses alip hdmi yoluyla ses+goruntu tasimak amacli bi giris. @mirage maalesef ayni hisleri paylasiyoruz. Neredeyse her ay niyetleniyorum her inceledigim karta ama senin benim gibi 8 serisi kartlari olanlar icin en azindan 1 nesil daha beklemek en mantiklisi. donanim hevesi tehlikeli bisey, neden cift giga ethernetim yok diye anakart degistirmeye falan niyetlenebiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar