Deradler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mh olmadan rush nasi atiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 haci bide maphack bi hile degilki direk olarak. karsindakilerin ustundekilerini gorursun.mapi acik gorursun.nerde ne immune onu gorursun gibi. kullanılmıyorsa ok tabi.simdi oynayan kalmadi diyosun benim icin onemli degilde ben oynarim; serverin kapanma ihtimali varsa boşuna kasmayalim uzulmeyelim.varmi ole bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 map hack herkes kullanıyordu yalan yok. d2loader ve onun bi plugini olması lazım mh için. mmap mi ne tam hatırlamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Fan oynadığımız için maphack kullandık. Yalanımız yok. Ama onun dışında auto-looter vs tarzı şeyler kullananlar oldu. Onlarıda dışladık. Epeydirde oynamıyoruz. Çok nadir bi bakıp çıktığım oluyor. Ben birkaç tane maphack denedim. En iyisi Aluriel in dediği gibi Mmap. Rahat bulup indirebilirsiniz. Serverında kapanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 teşekkürler arkadaşlar.sonuçta ladder olduğu için oynanir serverdan o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gitti server sanirim, ilgili biri el atarsa sevinirim. arma nerelerdesin yaw bi ugra lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Pek zamanınm olamayacak gibi bundan sonra. Online görürsem girerim tabiki. Uğrarım yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 servera girebiliyorum ama oyun kuramiyorum. sorun bendenmiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yok ara ara olur öle. nedanko düzeltir. Öm at nedankoya sorun olunca yada topic aç. Düzeltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 server gitmeden 1 gün önce soj buldum arma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nası lan. cidden mi ? soj ha. vay be, gz. düşmediydi bana kasmıştım halbuki baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ooo. şanslıymışsın. serverda epey kasanlar oldu ama düşmedi. Aluriel de kasanlardandı. düzelinde uğrarım bakmaya :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 server on. deli gibi asssasin kasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaplin4x4 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Selam, Torchlight oynamaya başlamıştım ki; bu çakma Diablo bana eski günlerin anısına Diablo II indirtti. İnşallah bu akşam inince kurup servera girerim. Sıfırdan başlamak zor olacak, ama destek olursanız epey zevkli olacağını sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaplin4x4 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Diablo II + Expansion kurdum; fakat Paticik serverı için "down" diyor. Ben mi bir şeyi yanlış yaptım; yoksa gerçekten server göçmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazma47 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Server online ise ve hala oynayan varsa bende gelicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kazma47 said: Server online ise ve hala oynayan varsa bende gelicem? Gece ben bi bakıyorum ama son bir haftadır kendimden başka 1 kişiyi görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben arada uğruyorum muhabbete. Deradler oynuyor genelde. Server 1.13 olursa çıkınca rune droplar artacağı için oynayabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaplin4x4 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Şimdi baktım kimse yok; gündüz de benden başka 2 kişi vardı bir ara, sonra onlar da gitti. Bu efsane oyunu oynayacak kimse yok mu? Canlandıralım burayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazma47 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Gel oynayalım derseniz gelirim direk, cd var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 server faild to join bi el atin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arkadaşlar server kapalı oldğu halde yinede bu saiteye üye oldum çünkü oynayan serverlar hiç yok bende canlandırma tarafarıyım...eğer server online ise 1.13 mu indrireyim yoksa 1.12 le devam mı ? ayrıca gateway editor linki ölmüş..yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tamam indirdim bu seferde oyunun serverlarina eklemio paticik diye bişey. set to chosen diorum ama olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ip degismis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tamam yaptım face ime bile yazdım siteyi tek başıma canlandırcam !!! yapıcam !!:D oyun var su an kurdum gelin konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar