Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 LOD Sunucusuna Nasil Baglanacaksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haci bide maphack bi hile degilki direk olarak. karsindakilerin ustundekilerini gorursun.mapi acik gorursun.nerde ne immune onu gorursun gibi. kullanılmıyorsa ok tabi.simdi oynayan kalmadi diyosun benim icin onemli degilde ben oynarim; serverin kapanma ihtimali varsa boşuna kasmayalim uzulmeyelim.varmi ole bir durum.
Mesaj tarihi:
Fan oynadığımız için maphack kullandık. Yalanımız yok. Ama onun dışında auto-looter vs tarzı şeyler kullananlar oldu. Onlarıda dışladık. Epeydirde oynamıyoruz. Çok nadir bi bakıp çıktığım oluyor.
Ben birkaç tane maphack denedim. En iyisi Aluriel in dediği gibi Mmap. Rahat bulup indirebilirsiniz.
Serverında kapanacağını sanmıyorum.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam, Torchlight oynamaya başlamıştım ki; bu çakma Diablo bana eski günlerin anısına Diablo II indirtti. İnşallah bu akşam inince kurup servera girerim. Sıfırdan başlamak zor olacak, ama destek olursanız epey zevkli olacağını sanıyorum.
Mesaj tarihi:
kazma47 said:

Server online ise ve hala oynayan varsa bende gelicem?

Gece ben bi bakıyorum ama son bir haftadır kendimden başka 1 kişiyi görebildim.
Mesaj tarihi:
ben arada uğruyorum muhabbete. Deradler oynuyor genelde. Server 1.13 olursa çıkınca rune droplar artacağı için oynayabilirim belki.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar server kapalı oldğu halde yinede bu saiteye üye oldum çünkü oynayan serverlar hiç yok bende canlandırma tarafarıyım...eğer server online ise 1.13 mu indrireyim yoksa 1.12 le devam mı ?

ayrıca gateway editor linki ölmüş..yardım lütfen.
  • Yeni Oluştur...