Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 LOD Sunucusuna Nasil Baglanacaksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende sunucuya bağlanma heveslisi bir gencim. Yalnız diabloyu kurdum ama direk 1.12a patchını kuramıyorum. Bir patch sırası mı var 1.12a'ya gelene kadar? Bendeki versiyon 1.0.7.0 imiş sanırım. Burdan napmam lazım :P?

1.10'a getirdim şu an.
Mesaj tarihi:
Drall said:

kurarken 2d mi 3d mi diye soruyodu galiba öyle hatırlıyorum. bende de kitleniyo aslında mantıklı ha, keşke 2d kursaydım =D
yukledim valla installda 2d 3d ayari yok :/
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

26 ol bul beni oyunda. ondan önce yardim edemiyoruz malesef.

ench var bende, pati serverinda loader kullanmak da sorun yaratmıyor sanırım. Sonuç olarak 8 player oyunda hayvan gibi melee dmg sahibi yapabilirim isteyeni (tabi oyunda olursam) yeni karakter kasmak isteyenlere duyrulur, yardım edilir.

[bu arada zaten hell rush ihtiyacım olduğundan bi süredir girmiyordum oyuna ama 10 gün kadar daha da olmayacağım malesef, boşuna beklemeyin beni]
Mesaj tarihi:
aquila said:

30 olmadan diabloya geldim lan, daha son skillere veremedim, nasil is bu.

23-24 gibi geliniyor zaten normal yürüyünce diabloya da sıkıntı yaratabiliyor lvl30 skillere göre planların varsa.
Mesaj tarihi:
Sunucuda yüksek çözünürlük kullanmak serbest mi? Aşağıdaki başlıkta da daha yüksek çözünürlükte oynamak için dosyalar verilmiş; battle.net te falan oynarken çözünürlükle oynamak yasaktı diye hatırlıyorum, burda serbest mi?
  • Yeni Oluştur...