sadriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yha arkadaşlar ben ilk sayfadakileri yaptım ama oyundaki menüden gatewaya bakıom paticik fln ayzmıo ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) yanlış yere yazıomuşum starfcraftın oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bende sunucuya bağlanma heveslisi bir gencim. Yalnız diabloyu kurdum ama direk 1.12a patchını kuramıyorum. Bir patch sırası mı var 1.12a'ya gelene kadar? Bendeki versiyon 1.0.7.0 imiş sanırım. Burdan napmam lazım :P? 1.10'a getirdim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Server patladi, sanirim bi reset lazim. Bakabilcek varsa seviniriz. 10 kisi kadar online vardi az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nedanko yok heralde, gelince bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bu diablo 2 yi 2d calistirmanin bi yolu varmi vista veya win 7 de. 3d de ekrana 20 tane eleman girdimi kitlenior makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kurarken 2d mi 3d mi diye soruyodu galiba öyle hatırlıyorum. bende de kitleniyo aslında mantıklı ha, keşke 2d kursaydım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 selam yeni basladim level 8im bana rush yapabilcek varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 26 ol bul beni oyunda. ondan önce yardim edemiyoruz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 peki kasim ozmn 26 olunca bulurum ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Drall said: kurarken 2d mi 3d mi diye soruyodu galiba öyle hatırlıyorum. bende de kitleniyo aslında mantıklı ha, keşke 2d kursaydım =D yukledim valla installda 2d 3d ayari yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 an itibariyle yukluyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 30 olmadan diabloya geldim lan, daha son skillere veremedim, nasil is bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 normal exeyi de widescreen exeyi de actigimda sol ustte klavyedeki karakterler gozukuyo sirayla bi 5dk sonra falan anca oyun aciliyo O_o bunun mantikli aciklamasini cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Aluriel said: 26 ol bul beni oyunda. ondan önce yardim edemiyoruz malesef. ench var bende, pati serverinda loader kullanmak da sorun yaratmıyor sanırım. Sonuç olarak 8 player oyunda hayvan gibi melee dmg sahibi yapabilirim isteyeni (tabi oyunda olursam) yeni karakter kasmak isteyenlere duyrulur, yardım edilir. [bu arada zaten hell rush ihtiyacım olduğundan bi süredir girmiyordum oyuna ama 10 gün kadar daha da olmayacağım malesef, boşuna beklemeyin beni] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aquila said: 30 olmadan diabloya geldim lan, daha son skillere veremedim, nasil is bu. 23-24 gibi geliniyor zaten normal yürüyünce diabloya da sıkıntı yaratabiliyor lvl30 skillere göre planların varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 selam bu diablo klasorunu baska pcye atsam calisirmi cdleri yokta nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazma47 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oynayan varsa geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 her akşam insan oluyor diablo'da gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Oyunu ve ek paketini isteyenler olabilir belki tıkla Çalışıyor mu bilmiyorum henüz ama sorunsuz gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sunucuda yüksek çözünürlük kullanmak serbest mi? Aşağıdaki başlıkta da daha yüksek çözünürlükte oynamak için dosyalar verilmiş; battle.net te falan oynarken çözünürlükle oynamak yasaktı diye hatırlıyorum, burda serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 serbest , bizbizeyiz zaten. çekinme. maphack de aç. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Task.Master Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 server çöktümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şu an yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar