nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Buradan gateway editoru indiriyorsunuz. Add Gateway 'e tiklayip Name: Paticik Zone: 1 IP: 77.92.148.16 giriyorsunuz. Set to chosen gateway diyip diablo 2 LOD 1.12a patchli oyununuzu calistiriyorsunuz. Gateway listesinden paticik diyip baglaniyorsunuz. Create an Account kismindan Bir hesap yaratmayi unutmayin once. ***ONEMLI NOT: HESAPLARINIZ FORUMDAKI HESAPLARINIZ ILE AYNI ISIMDE OLSUN, PATICIK HESAPLARINA BAGLADIGIMIZDA AYNI ISIMDE OLMAYANLAR SILINECEKTIR*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gateway çekeyim dedim ama Not Found The requested URL /GatewayEditor.rar was not found on this server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 pardon duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 an itibari ile denemeyi yaptım create account dedim ama zaten var dedi sanırım warcraft 3 teki hesapları aynen aktarmı$sınız daha da iyi olmu$ (: event falan bi$eylerde vardı tam bakamadım ellere sağlık.dolsun millette oynıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 an iti bari ile DIablo 2 Chat kanalinida actim gruplardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 OHA SIMDI GORDUM SERVER MI ACTINIZ SENI SEVIYORUM NEDANKO!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 girin oynayalim, yalniz kimler online benim acitigm kanalda nasi gorurum, ve neredeler nasi gorurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yukluyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kanaldayımda kanal bombo$.bide 0 dan ba$lıyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 evet sifirdan, yanimda biri var ama afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Rezillige bak, town in girisinde okla bekleyen biri var , saniyorum ki biri girmis ama afk, iki saat yazi yaziyom bende orda misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bunu da wc serveri gibi yukarda kac kisi oldugunu gorucek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Aslinda wc ve diablo istatistikleri ayni yere bakiyo benim bildigim. ona bakicam tekrar bu arada oyunun adi test1 gelen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bana bir hata veriyor "Unhandled Exception: ACCESS_VIOLATION (c0000005)" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 oynayan bolmu kurimmi hemen kafeye diablo2leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 akşam indiririm millet oynucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oynayan var mı gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olivies said: diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey İşi bilen biri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Gateway de sorun mu var. Bir tek ben mi indiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hayırlı olsun. sunucuda über diablo ve über tristram var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Gateway editörünü indiremiyorum. İmdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 highres patchi ile oynanabilse tadindan yenmez. beceren varmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sağ click verip farklı kaydet diyin indirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar