Vargath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Gözüne gözüne vurmuşlar da kan oturmuş gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 acitmasini geciyorum, cirkin ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 acaba caizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 imam bi kullanici almamiz sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi insan iğneyi nasıl gözüne sokar yaw midem kalktı :/ acaba sildirebiliyolarmı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çocuğum böyle bir şeyle gleirse karşıma.. ÇOCUĞUMU KESERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Masticore said: Kırmızılı beni benden aldı. Bari tüm akını kaplasa böyle bazı yerler beyaz bazı yerler kırmızı abi hakkaten ya 2. sınıf pastel boyayla resim çalışması gibi, beyazlar kalmış arada kırmızısı heryerde aynı tonda değil falan çok gerizekalı bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hay zevkine de rengine de diyesimin geldiği anlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben sharingan yaptırıcam bununla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hardcore, karizma falan olduklarınımı sanıyolar böyle yapınca bunları alıp bi dövüceksin bi dövüceksin. Boya gözyaşından silinene kadar abi yapma abim gözünün yağını yiyim lafları eşiğinde dövüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 benim gözümün tam ortasına iğne yaptılar.. gerçi ameliyat içindi ama hissetmemiştim bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dory said: imam bi kullanici almamiz sart. imamınız olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 eisenheim said: benim gözümün tam ortasına iğne yaptılar.. gerçi ameliyat içindi ama hissetmemiştim bişey.. o iğne yapılırken sen uyanıkmıydın :S gözüne o iğne gelirken nasıl duygular içindeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 gözüme sivri bişey yaklaştıran herhangi bir insana tepkisel olarak kafa atarım*. haşin bir insan olduğumdan değil ama gözüme sivri bir cisim yaklaştırıldığında dize vurulmuş çekice verilen tepkiyi veriyorum * kafayı atarken de o sivri beynime kadar saplanır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yanlız hiç o açıdan bakmamıştım ilk fotoğrafa baktım ve gözüm seğirmeye başladı. beni öldürmeden yapamazlar sanırım bunu bana of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şiddete çok meyillisin sen.her konuda ayrı bir ekşın uygulama hevesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 göze iğne değmesi urperdim lan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ben parmağımla kaşırken bi garip oluyorum millet iğne sokuo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sokmuo olm iğneyle damlatıolar bende yaptırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 nasıl sokmuyo ya sokmadan nasıl gözün altına o boya gidicek damlatsa akar gider o boya be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lan nası sokmuyo gözüme 1 cm mesafede olması yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben de gözümün jiletle kesildiğini düşününce bayılacak gibi olurum. Da niye düşünür insan hayret haha her traştan önce aklıma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 siz bide katarakt ameliyatı yada kornea nakli izleseydiniz ya youtubedan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar