devilsworld Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 beyler cok acil sekilde bana yardim edebilecek linux serverden anlayan adam gerekiyor lunux server actik ama server arada bi takiliyo sonra tekrar calisiyor Help hemde cok acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bence baslamadan windows'a gec. umarım aradıgın yardımı bulursun.[signature][hline]legend never die only changes , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Linux De Microsoft World Excel Çalıştıran Arkadaşlar Tanımıştım. Mandrake 9.0 da çalışıyor bi ara programın adını alıp size veririm. Rahat Rahat Çalışırsınız :) Ama win2k win32 için yapılan bir şeyi diğer platformlarda çalıştırmak ne kadar sağlıklı olur onu bilemem.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 programın adı wine ama ne kadar sağlıklı çalıştırır bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Wine Değil. :) winehq firması güzel bir çalışma çıkaramammış bence dediğim program digerlerinden çok farklı unreal oynadıklarına şahit oldum :) Şirin Penguin'leri Görmek güzel olur uo sunucularında.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tahmin ediyorum, Main loop frozen.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 linux server bencede sağlıklı değil eğer imkanın varsa windowsa geç.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 r3rc3 kullaniyorum yani direk baska programlar olmadan sphere calistircam ama iste takiliyo[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 main loop frozenmi dior[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 valla bende imkan yok sponsorumuz ancak bunu verdi ya baska bi sponsor bulcaz yada serveri i burda devam ettirecez[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 winehq değil, wine. veya winex veya crossover wine.. sitesinin ismi winehq.com olduğu için karıştırdın herhalde. Linux sunucu kullanacaksanız, SPHERE kurmayın. Gidin POL kurun, Windowstaki Sphere lerden daha stabil, daha az resource yiyen ve daha hızlı bir sunucunuz olsun. Hem de dili daha güçlü :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar