MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 şimdi babamların eskiden kalma bi sony müzik setleri vardı. plak falan çalabilen ama artık mefta oldu 80 kere tamirci geldi 80 kere biz baktık banamısın demedi. gerçi artık miyadını da doldurmuştu. eh kolay değil 20 sene çalışmış yazık... şimdi bu aletin iki tane süper kolonu var. kaç watt olduğunu öğrenemedim henüz. jakları (yanlış yazmış olabilirim bilmiyorum nası yazılıyo jaques değildir heralde) normal piriz fişi gibi. bunları normal bi 4.1 e bağlasam sub wooferın patlşama olasılığı var mı? hadi onu da geçtim ses kartımı yakma olasılığı var mı?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tabi ki yok[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Kullanabilirsiniz Bir Sakıncası Yok. Yeni Çıkan 4+1 5+1 sistemler Diger dış bağlantıları kabul ederler. Ama sanırım Bu kolon Baplayabilme Değilde bağlayamama Olmuş ;)[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 more comments..?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar