bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 katılıyorum, baydı artık single multi istiyorum multiiiii ama malesef hotu alamadım :'([signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Nwn 3cd 9 milyon SoU 3 milyon HoU 3 milyon etti 15 milyon. 15 milyon verip ne kadar ayakta durucağı belli olmayan multide özgürlüğünüz olmadan oynicaksınınz. 15 milyon daha ekleyin orjinal neverwinter nights alın hem daha özgür olursunuz hem de karlı (bence).ben 50 milyona Nwn+SoU ısmarlıcam avaturkten[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yaşım 15 günde 2 milyon harçlıkla 1 ayda zor alırım ben orjinal[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 zaten hotu var *korsan* ama cdkey problemi çıkartıyo oynayamadım single nwn oynuorum chapter 2 deyim baydı yani resmen bide ingcesi olmayan ark var o hiç oynayamıyo gariban :P[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yani demek istediğim korsan oyunu destekleyebilecek olsa olsa 2-3 server olabilir.Bu serverlar bayabilir,kapanabilir veya kendiniz server açmak isteyebilirsiniz. eğer orjinal oyun alırsanız binlerce servera bağlanabilir,isterseniz kendi oyununuzu açabilir,isterseniz de dmlik yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 nası dm olunuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya max ille de 3 exp mi almak gerekio sizin server için? ben alıom da orjinal yine de girerim ama aldıımın içinden nwn+sou çıkıo ille de hou mu lazım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: BlackRose, 27 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: mix expansion pack istiyor ikisini de istiyor hatta [signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 peki mesela nwn ve sou orjinal olsa kopya hou üstüne yüklenebilir mi[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: maxSEPHIROTH, 01 Haziran 2004 18:26 tarihinde demiş ki: ılgınc bır acıklama. Yukarıda saydıklarınız sayın shapsal orj veya kopya sahıbı olmanızın bır fark yaratmayacagı sekılde yapabıleceklerınız arasında. (aklına gelen sunucuya baglanmak harıcı) neyse herkes orj sahıbı olsun olmasın bız aramıza beklıyoruz. [Bu mesaj maxSEPHIROTH tarafından 01 Haziran 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] ben sadece fikrimi söyledim neden alaycı bi tavırla konuşuosun ki bana attığın mesajlarında?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 o da doru da korsanda girilebilecek 3-4 server var onlar da kapanırsa server bulmak zorlaşıcak. orjinalde onlar kapansa da başka yerlere girilebilio[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar