Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Merhaba. Arkadaşlar bu bölüm epeydir sessiz sakin ilerliyor.Şimdi ben diyorumki mix'in nwn.mix.gen.tr diye bir sitesi var.Nordock modülünü kullanıyorlar bayağı başarılı bir modul.Genel olarak oynayanlar içeride rol yapıyorlar hanlarda insanlar oluyor,quest sayısı fazla ve nwn yi uo gibi geliştirilebilir bir havaya sokmuş bu modul.Blacksmiting,mining,jeweller vb. bir sürü craft skilli bulunmakta,oyuncuların kendi özel evleri olabiliyor,yani eğlenceli yapmışlar bayağı.Eğer tekrardan geri dönmek istiyorsanız ve iyi bir ortamda rol yapmak istiyorsanız türkü,ingilizi,arabı hepsi rol yaparak oynuyorlar.Beni Daeron Unhkar ismi ile Benzor kasabasının yakınlarında görebilirsiniz.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 oyunu alayım, kabloneti açtırayım ordayım.. ehe.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 buraya bakiyor mix in yoneticileri.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
max-Sephiroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Heh mix mis once dm lerini degistirsinler Mix in butun eski oyunculari server i terkettiler simdilerde nordock tapbanli baska bir serverda oynuyor hepsi anlayacaginiz mix in server dibe vurdu.Tek sorumlusuda bas dm olan Max adamin heryerinden kompleks akiyor. Sirf egosunu tatmin icin wurm da wurm king i yonetiyor ve onune geleni oldurup level dusurtuyor millete Server boyle bir adamin elinde yazik o kadar yatirima. [Bu mesaj black58 tarafından 26 Mayıs 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 buna cevap vermeyeceğim. [Bu mesaj Apache tarafından 17 Mayıs 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 evet böylece paticikte sapan 2348923578252579245824. konu oldu buda.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__FreaK__ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Gerçek max'in yazdığına ek, daha doğrusu ufak bir düzeltme yapma gereği duydum. Bu tür kişilerin layık olduğu herhangi bir sunucu olamaz/olmamalı. malesef bu kafadaki oyuncular, oyunun kirlenmesine sebep olmakta. Umarım arkadaşımızda biraz düşünüp nerede hata yaptığını anlar. Eğer anlamazsa da onun için yapacak fazla birşey yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 mix kapalı kasmayın[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 açılır kısa sürede yukarıdakilerin "kastığı" vakit açıktı zaten sıkma canını[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 :P açık olsa gircemde uyarıyım dedim milleti Satilik Yazıyor Tepede[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ...du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bu arada ikinci max o msg ı ilk maks a yazmıs yanı ben arada kanamayayım :P ilk max zaten fake sanırım neyse cıvıttı konu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kapalı olmasa gircemde satılık yazıyor mixde[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben de kaybetmiştim arkadaştan alıom yarın cdyi (santiagodan) girijem hemen.servera girmek için ne yapmak lazım?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=33[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 orijinal nwn mi lazım?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 keyin kullanılmamıs olması lazım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ee orjinali nerden bulucaz?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 her aksam yatmadan önce allaha dua et,sabahları bazen yastıgın altından cd-key çıkıyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 pfff ciddi soruorum nerde satılır orjinali türkiyede[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 NWN+SoU HotU yok Avaturk'te ama[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Mayıs 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 mix exp pack ve orjinal istemiyo die biliyordum ama hotu aldım cdkey problemi çıkardı zaten[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 edit: bitmişti avaturkte yeniden getirtmişler[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 27 Mayıs 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 mix expansion pack istiyor ikisini de istiyor hatta[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Para ve Net Zamanı Kısıtlı Olanlara Yönelik (korsan nwn almış ve 73 mb update yapamayacak olanlar) bir nwn serveri yokmu başka kişilerle tanışmak online oynamak istiyorum ne zormuş bu nwn online oynamak 4 yıldır uo oynamış biri olarak bu oyunu oynamak istiyorum çünkü online oynamak daha zevkli yani baydı beni single[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights [imzamda hata vardı onu deiştirdim bkz:nwn linki] [Bu mesaj Owner_Bloody tarafından 27 Mayıs 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar