Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FrpNet'te Yaz Turnuvası


Danbereth

Öne çıkan mesajlar

FrpNet'te bir adet yaz turnuvası düzenlenmiş bulunmakta. Turnuva hakkında detaylı bilgi şöyle:

Danbereth said:

Turnuvamız DnD 3.5 sisteminde yapılacak, geçen seferki turnuvaya benzer şekilde bir arenada karşılıklı dövüşler hâlinde olacak. Turnuva kuralları şimdilik şunlar:

- Karakterler ECL 15 olarak dövüşe başlayacaklar, her dövüşün sonunda kazanan taraf birer seviye atlayacak.
- Karakterler Point Buy sistemi ile, 45 puan kullanılarak hazırlanacak.
- Karakterlere başlangıç için 25000 GP verilecek (geçen seferkine kıyasla oldukça düşük bir meblağ olduğunun farkındayım; ama iyi değerlendirenler olacağından eminim), dövüşlerin sonunda kazanan taraf karşı tarafın eşyalarını alabilecek.
- HP belirlenirken, ilk seviye için HD'nin tamamı, ilk seviyeden sonrakiler için 3/4'ü alınacak ve aşağı yuvarlanacak. (5. seviye barbarian'ın con puanları sayılmazsa 12+9+9+9+9=48 HP'si olacak mesela, ya da Fighter'ın 10+7+7+7+7=38)
- Karakterler FrpNet RPG Web Profiler ile yaratilacak; Public izni verilip linkleri bana atilacak.
- Bu seferki turnuvada 2 vs 2 şeklinde mücadeleler olacak. Taraflar takım arkadaşlarını kendileri belirleyemeyecek, takımlar benim çekeceğim kuralar ile her turda farklı şekilde düzenlenecek.

Turnuva için altı farklı arena oluşturulmuş bulunmakta ve bu arenalara ise şuradan ulaşılabilinmekte: http://www.frpnet.net/Inn-Of-FrpNet/viewtopic.php?t=4295

Turnuvayı yeterli sayıda katılım olduğunda (16 kişi), muhtemelen haziran ya da temmuzda, başlatacağım.

Yarışmanın ödülleri:

Birinciye Laika Yayıncılık'tan, seçtiği 6 kitap + 20000 FrpNet Puan
İkinciye, 3 kitap + 15000 FrpNet Puan
Üçüncüye, 2 kitap + 10000 FrpNet Puan
Dördüncü ve Beşinciye birer kitap + 5000 FrpNet Puan
En iyi Role Player'a 3 kitap + 25000 FrpNet Puan

Şimdilik bu kadar, sorularınız olursa çekinmeyin.. (:

Saygılarımla.

PS: Hediyelerde kargo alıcıya aittir. Turnuva FrpNet tarafından, FrpKitap ve Laika Yayıncılık'ın katkılarıyla düzenlenmektedir.


Şu anda katılan kişi sayısı dokuz (9) ve yedi (7) kişilik oyuncu açığımız var. Eğer aranızdan katılmak isteyen olursa [email protected] mail adresinden bana ulaşabilir. Turnuva hakkındaki görüşleriniz, eleştirileriniz sorularınız için bana buradan ya da şuradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Power Play olsa da, aynı zamanda özgeçmişe ve alignment'a dayalı role playlere teşvik etmek için role play ödülü var. Katılanlar arasında en iyi role play'i yapana ödül vereceğiz işte.

ECL derken (Level Adjustment + Racial HD + Class Level) toplamının 15 olmasından bahsediyoruz. Mesela bir minotaur için Level Adjustment +2, Racial Hit Dice 6d8 idir. Bu da 2 LA + 6 HD'den 8 levelın ırksal olduğu anlamına gelir. Bu 8 levelin üstüne 7 seviye daha class level alabilirsin ECL'nin 15 olması için. Anlatabildim mi bilmiyorum..

Spellcasterlar önceden Magic Armor, Stoneskin vb. büyülerini üzerlerinde kullanmış olarak girebiliyorlar arenaya, evet. Onun dışında "hazırlık vakti"nden kastın başka bi şey idiyse ben anlayamadım.

Turnuvaya neden katılmak istemiyorsun peki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok uzun iş. zamanında wotc nin forumlarında optimization bölümüne bakardım, başım dönerdi adamların yaptıklarını görünce. (misal dwarven defender yap. sonra defensive stance e uçan halının üzerinde geç. böylece defensive stance te hareket et. :P veya 10 tane prc lı arcane caster lar filan... druid le yapılanlara hiç girmiyorum.) sevmiyorum optimizayon olayını crpgler hariç.

evet hazırlık vaktinden onu kastettim. yanlız o kuranın "iki divine caster aynı tarafa gelemez" filan gibisinden kurlları var mı? o min-max forumlarından aklımda kalan en son "3.5'un en güçlü class ı druid mi cleric mi?" tartışmalarıydı. :P

size iyi eğlenceler. karakter yaratırken çamur yapan çıkmazsa eğlenceli olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaman var aslında, oturup uzun uzun düşünerek bi şeyler yapabilirsin. 10 PrC'li arcane caster olacağını sanmıyorum. bir PrC'nin güzel özelliklerini kullanmak için en az bi 5 seviye filan almak gerekiyor ondan zaten; ama bol bol multi-class olur evet. Bi şansını denemelisin bence en azından, eğlenirsin..

İki divine caster aynı tarafa gelemez gibi bi kural yok. 3.5'un druid ve cleric'ten çok çok daha güçlü sınıfları var kullanmayı bilene. (:

İyi eğlenceler dileklerin için sağ ol; ama seni de beklerim turnuvaya.

Farinal; oynarız canım, oynarız güzelim. Şu turnuva işleri bi bitsin de.. (:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...