forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 (isim - hesap tutmayan)yanlış hesaba gidip te, geri gönderilmeyen eft için nasıl bir diyaloga girmek lazım -bankadan yanlış gönderildi eft sorgusunu gönderdim hem alan banka, hem de gönderdiğim bankayı epey bir aradım sonuç çıkmıyor, baydı ya
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yanlış kişinin hesabına eft/havale durumunda genelde bankalardan da bi sonuç alınamıyor. Bu gibi durumlarda sebepsiz zenginleşme davası açarak paranı geri alma şansın var.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 7 gun icinde max geri geri doner o bankada o hesaptaki adamin ismiyle uyusmazsa
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bankaya gittim, tekrar kontrol etti, havale şeklini almış bir şekilde, geri yatırdı kendi hesabıma göndermiştim, 2 hafta oldu, eft saatlerinde uğrayamadım, döner döner diye oyalandım 200 tl ile çılgın attı finansbank, hayırsızlığını görsün daha önce finanstan, doğru hesap no, yanlış hesap adıyla göndermiştim, para kendilerinden çıkınca aynı gün geri aldı çakallar, para onlara geçince çamura yatıyorlar 15 dk boyunca telefonda
Öne çıkan mesajlar