janis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 PoM ile catacombs ta PL yapabilmek mümkünmü , uygun bir Feat önerebilirmisiz ?
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 lvlin kaç? orada power level yapabilmek için lvl 80 olman lazım yani lvl 80 birinin yardimci olmasi lazim bu bir pom olabilir heallariyla ölmez fakat az damage vereceği için çok daha yavaş olur. bu arada senin server neydi?
janis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 PoM = LvL 80 (Arkadaşımın Accountu , fakat bıraktı kendisi oyunu. Bende aylık süresi bitene kadar kullanayım diyorum) Kendi karakterim ise lvl 54 Ranger. Fury serverindayım. Gank yemekten ve milleti ganklamaktan quest yapmakta zorlanıyorum :D LvL 60 'a kadar PL yapayım diyorum da. Sonra bakarız bir çaresine.
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 catacombsun lvl i kaçti? tam hatirlamiyorum ama field of death ve öncesindeki bir yerdeyse yapabilirsiniz biraz yavaş olur dediğim gibi ama yapilir
Öne çıkan mesajlar