catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Porto(bitch ofbat)- Benfica(Reksa) Lazio(Masquerade) - Genoa(buyten) Galatasaray(Catlikethief) - Aston Villa (enrique) Udinese ( Mokoko ) - Sporting ( Mumu ) **Arkadaşlar Maçlar Bildiğiniz Uefa usülü olcak. 2 maç yapıcaz ev sahibi ve deplasman olmak üzere tabi hazrlk maçı şeklnde yapacagmz için eger 2 maçta aynı skorla biterde uzatmalara giderse final maçı yapıyosunuz. **oyunu açarken small database hangi takımsanz o ve rakip takımın ligi + kondisyon sorunu olmaması içnide ocak şubatta başlayan liglerden birini açın oyunun başlangıcını ocak yapın Ss leri koyuyoruz Maçları yaptıktan sonra **Cumartesi sabahı Salı akşamı arası çeyrek final maçları bitmş olmalı. herkeze başarılar ** transfer yapmak tabikide yok :) ** ev sahibi olan oyunu kuruyor sakatlık falan olursa baştan kurmak yok şans artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben hala bu olayın nasıl olucağını anlamadım... yani sezon yerine tek maçla fifa da oynardık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi direk çeyrek finalden başlıyoruz işte. bundan sonraki için database ayarlıcam temmuzda başlar sanrm oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yani bu fifa daki turnuva mantığı ile mi oynicaz oyunda oyunları. daha önce normal sezon multileri yaptım ben. şu ankine çok yabancıym. 2 maç oynayıp çıkıcaz mı oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi lig falan yapalım? fifa'mı oynuyoruz yav tek maç üzerinden. fm'nin konseptine aykırı bence. olay uzun vadede başarı yani. sezonu falan oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tek maç değil deplasman ve ev sahibi isterseniz 4 erli olarak 2 grup ayarlıyalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ee işte tek maç dediğimiz yani turnuva maçları dışında başka bişey olmicak. onun yerine lig bence daha zevkli olur gibi. evet çok uzun sürer, evet çoğu insan gelemez herzaman filan ama ne bilyim. amaaan farketmez işte :D porto çıkmış zaten kaderimize HULK'la dövücem hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 arkadaşlarım sevdiceklerim benim 24üne kadar maç yapma olanağım yok, isterseniz beni bu turnuvadan eleyin ama diğer lige banko yazın. ha 24ünü beklerim diyosanız ona da varım tabi. gerçi sporting gelmiş allah kahretsin sdflkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 arkadaşlar lütfen herkez maçlarını yapsın ilk maçların bitiş tarihi 26 mayıs cuma akşamı 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar