catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya hep lafta kalıyor bi türlü yapamadık diyorum ki katılanlar katılsan 2 yada 3 gruba ayıralım. . şubatta flan başlatınca oyunu kondisyon sorunu falanda kalmıyo. ben uğraşırım tektek sonuçlar ss leri falan da foruma koyarız. el atalım hazrlayalm haftasonuna başlayalım diyorum. kmler katılır.? [email protected] msne ekleyn. takmlar : sporting porto benfica aston villa galatasaray ( oyunda efsane 9.3.0) genoa lazio leverkusen schalke udinese (şaktar cska kiev ) bunlar sonradan aklıma geldi hepsi eşit güçte gibi direk grp yada kurayla eski usul uefa tarzında yapabilrz. bence eski usul daha eğlenceli olr gibi :) takımlarıda random yaparız. hepsi denk gibi ama tabi biraz daha güçlü olanlar vardır aralarında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 katılırım ben. takım seçimini nasıl yapacaz? seçme sırası için kura tarzı bişiler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kura tarzı bişey yaparız takım seçmek için yada aynı takımı isteyenler için kura falan çekeblrz ama en mantklısı heralde direk random olr kura bide database yapabilirz aslnda bu takımların oldugu bi lig sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 katılır porto yu ya da udinese yi alırım. database işi de mantıklı ama bu arada. yapılır iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben varım derim şimdi ama gelemeyeceğim günler olur elbet. bazı günler raid var filan. bana kalsa ingiltere ligi filan olsa çok daha eğlenceli olabilir. daha önce dediğim gibi, manu chelsea city liverpool ve arsenal'i almadan yapılan bir lig gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben de gelebilirim sanırım. akşam üstleri raid oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benide ekle kardeş altayı alırım ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 I AM IN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 *catlikethief *masquerade *reksa *mumu *bitch of bat *buyse *enrique *mokoko şimdiden 8 kişiyiz . şmdi sizden fikir bekliyorum databasemi yapalım yoksa eski usul uefamı eleme eleme sürekli tek ligde bu kadar kişi oynanmaz bitmez yani gelmeyen olur fln diyorumki 2 tane database kura çekip 5 erli yada 6 şarlı 2 lig yapalım onların kazananları kurayla eşleşp yari finalden başlar gibi. yada ilk oyun bakalm kmler katılcak nasıl geçicek ilk seferi hazrlk maçları şeklnde olsun yani uefa gibi hiç olmazsa oynayanları falan görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi database oluşturup tek bi lig gibi yapmak en iyisi. ve en eğlencelisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 database kesn yaparız ama ilk sefernde işte 13+ kişiyibulucaz gibi. o yüzden giren kmler girmeyen kmler bakarız. databaseli lig açnca max 10 kişilik bi lig açarız kendimize diyorum . çnkü herkezin müsait oldugu zamanda olmucak. kimisi dicek tatile gittim ben o yüzden hem baya bi tartışırız konşrz lig için . geceleri falan yaparız wow raidi gibi . 12 den sonra(gece) falan 2-3 saat günde gibisinden ama tabi farketmez benim için perşembeye kadar katılanlar yazsın. herkez fikirlerini falan yazsın perşembe günü ayarlıyalım. o zaman nasıl yapıyosak haftasonuna kadarda başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 beyler bence ilk olarak elemeli olsun kimler gelir kimler gelmez onu öğrenmiş oluruz catlikethieff kardeş msnini ekledm bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 database yapma olayı ne? ben ağustosta askere gidicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Kuralar Çekildi. İşte Takımlar. Mokoko --> Udinese Catlikethief --> Galatasaray Bitch Of Bat --> Porto Reksa --> Benfica Mumu --> Sporting Enrique --> Aston Villa Buyse --> Genoa Masquerade --> Lazio Rakiplerinizi Öğrenmek için 20:00'da canlı olarak kuraları çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 catlikethiief said: Kuralar Çekildi. İşte Takımlar. Mokoko --> Udinese Catlikethief --> Galatasaray Bitch Of Bat --> Porto Reksa --> Benfica Mumu --> Sporting Enrique --> Aston Villa Buyse --> Genoa Masquerade --> Lazio Rakiplerinizi Öğrenmek için 20:00'da canlı olarak kuraları çekiyorum. isteyenle swaplıyabilirim. kimse istemiyorsa böyle gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu takımlardan herkes istediğini alsaydı ya keşke. 1 takımı 2 kişi istersen kura çekerdik -.- gitti aston villa'm :( portoda güçlü biraz ya neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Lazio gelmiş. Eh fena değil. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Masquerade said: Lazio gelmiş. Eh fena değil. xD beğenmediysen değişelim benfica ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SS ler iyidir. zenci oyuncu alda kovsunlar seni dsadsa bu arada o genao ne öyle? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 lan porto gelmiş hala aston villa falan bıdı bıdı yapıyosun, inşallah genoadan 5 yiyip elenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hahaha takımda HULK var, döve döve yeneriz rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 jankovic yargılacak asıl seni, yeşil dev falan dinlemez 45yarddan çakar gollerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yargı ne zaman başlıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kuraları çekicem şimdi akşama kadar sabredemedm .p maçlarıda salı aksamına kadar oynuyacağz kuralları yazıcam smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar