asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bir programlama dili öğrenmek istiyorum ama karar veremiyorum.Delphi miii VB miii C miii C++ mii vs... Gerçekten kararsızım yardım! :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 VB olmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 daha önce herhangi bir programcılık deneyimin yoksa 2-3 ay visual basic le basit programlar yapmanı tavsiye edebilirim, yani basit derken döngüleri fonksiyonları, dizileri dosya işlemlerini falan deneyebileceğin, algoritma tecrübeni arttıracak şeyler. sonrasında eğer programcılığı ciddi bir iş olarak düşünüyorsan C/c++ kitabı alıp okuyabilirsin ve akabinde vc++ a geçebilirsin, ama dersenki ben hobi olarak eğlencesine yapacam hem C ile tanışmış olmak hem de eğlenmek için "Borland C++ Builder" derinm. (valla Delphi yi hiç sefmem pascal a gıcığım var BCB de delphinin c++ versyonu diyebilirz)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bence direk c++ ile başla[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 direkt c++ la başlamak iyi fikirde aynı anda hem c++ ın kıllıklarını öğrenmek hem programlama mantığını oturtmak zor olur gibi geliyor bana[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ASP biliyorum. VB o kadar zor olmaz ama vb nin çok işe yaradığını düşünmüyorum. Benim öğrenmek istediğim dil hem linuxta geçerli olsun hem de windows ta :) Örn C gibi...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 C/C++ o zaman tartışmasız.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 C++[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 c++ a başlamak istiyorsan ilk önce ona benzeyen php öğren bence değişken olaylarını,döngüleri falan daha rahat kavrarsın ben öyle yapmadım ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 c++ biraz eski bir dil :) Benim Tavsiyem C# fonksiyonları tek bir bölümde toplayıp ram ve cpu kullanımını azaltıp daha iyi bir performans alırsın ;) ( Sadece Tavsiye )[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ewet c#'da ölü bir dil...[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bir kere c'yi aklından çıkar. nesne yönelimli olmayan bir yazılım dilini öğrenmek hiç de akıl karı değil. c++ ı da eğer farklılıklarını kullanabileceksen öğren. ama "c++ biliyorum", "c++ süperdir" diyip garbage collection yapamayacaksan, server-side bir program yazdığında harcaması gerekenin iki katı ram yiyecekse, memory control'e vakit ayıramayacaksan, user control yazamayacaksan hiç kendini yorma vb.net hadi bilemedin c# öğren. yok ille de "platform bağımsız olacam", "linux de isterim" dersen java öğren. hem vb.net ile ne yapmaya çalışacaksın da yapamayacaksın?önemli olan öğreneceğin dilin syntax'ini, if-for döngülerini öğrenmek değil, öğreneceğin dili kullanabilmek. bu yüzden kahramanlık yapıp c/c++'a girişip sonra da yeni bir user control tasarlaman gerektiğinde dil değiştirme.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 en basit basicle basla, algoritma kavramini, algoritmanin isleme gecirilmesini bi ogren, dongu kavramina, degisken kavramina filan ilke olarak bi alis. sonra artik istedigin yone hareket edersin. sene 86 vestel msxle bi basic ogrendik, hala onun uzerine kapitalize ediyoruz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 vestel msx? o ney? merak ettim[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar